Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
TurboDiesel Φιλιππίδης ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα της Master Point αφορούν τουρμπίνες, τουρμπίνες ρουλεμάν, βελτίωση αγωνιστικών αυτοκινήτων και turbodiesel. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε απ

TurboDiesel Φιλιππίδης ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα της Master Point αφορούν τουρμπίνες, τουρμπίνες ρουλεμάν, βελτίωση αγωνιστικών αυτοκινήτων και turbodiesel. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την TurboDiesel Φιλιππίδης.

Τουρμπίνες Master Power από την Turbo Diesel Filippidis

4.489 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2022)

Η TurboDiesel Φιλιππίδης είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου, όσον αφορά τις τουρμπίνες, τουρμπίνες ρουλεμάν, βελτίωση αγωνιστικών αυτοκινήτων, turbodiesel κ.α. Μάλιστα, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά την κορυφαία εταιρεία για τουρμπίνες Master Power.

Η Master Power ιδρύθηκε το 1966 στην πόλη Σάο Μάρκος, στην πολιτεία Rio Grande do Sul (RS) και διατηρεί τον πολιτισμό και τις αξίες που υποστηρίζει ο ιδρυτής της, Nelson Borghetti, για τη σημασία της ποιότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες.  Από τη δεκαετία του 1970 και στην  προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της εναλλακτικές λύσεις,  οι δραστηριότητες της εταιρείας προσανατολίζονται στην εφαρμογή turbos για βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παρέχει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας. Το τελευταίο επίτευγμα της Master Power είναι η γκάμα τουρμπινών ρουλεμάν για βελτιώσεις αγωνιστικών οχημάτων από 200 έως και 1400hp.

Λίγα λόγια για την TURBODIESEL - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τη διανομή και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου και αεροσυμπιεστών, για όλο το φάσμα της αυτοκίνησης, για μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά (ελαφρά και βαρέα) και τρακτέρ.

Η TURBO DIESEL - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο αρκετών εργοστασίων παγκόσμιας εμβέλειας όπως: STANADYNE, MasterPower turbo, Dimsport technology, ASNU, AMBAC, DAYEL benches, Sirini, Turbo-International, FDR, SARD, Dynostar dynos, THM, OMS κ.τ.λ.

Στους χώρους των εγκαταστάσεων της εταιρείας γίνεται εκπαίδευση/σεμινάρια των συνεργατών, ώστε να υπάρχει κάλυψη των αναγκών του δικτύου (επισκευαστικά και βελτιωτικά) των πελατών.

TurboDiesel Φιλιππίδης
Καλέστε: 2310-753688
Δείτε με 1 κλικ: 
http://www.turbodiesel.gr  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »