Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Opel Movano πρωταγωνιστής στην έκθεση MDF EXPO 2022

Το Opel Movano πρωταγωνιστής στην έκθεση MDF EXPO 2022

4.069 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2022)

Το Opel Movano παρουσιάστηκε στην έκθεση MDF EXPO 2022, αποδεικνύοντας την ικανότητα των επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής εταιρείας να δίνουν λύση στις προκλήσεις της καθημερινότητας του επαγγελματία.

Η γερμανική λύση στον επαγγελματία

Το αξιόπιστο και λειτουργικό Movano φέρει τη Γερμανική ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητα της Opel, ανανεωμένη σχεδίαση, αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, ενώ είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό Movano-e. Για τις ανάγκες της έκθεσης, το Movano έχει μετασκευαστεί σε ψυγείο, παρουσιάζοντας τις επαγγελματικές και πρακτικές του ικανότητες σε κάθε επαγγελματία. Μαζί με το Movano, την γκάμα των επαγγελματικών της Opel συμπληρώνουν τα Combo Cargo και Vivaro, αμφότερα διαθέσιμα και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Και ως αμιγώς ηλεκτρικό

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το γερμανικό βαν διατίθεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό όσο και με πετρελαιοκίνητα σύνολα. Το ολοκαίνουργιο Opel Movano-e εξοπλίζεται με την ηλεκτρική γραμμή κίνησης του ομίλου, απόδοσης 90 kW (122 hp) ισχύος και 260 Nm ροπής, με τη μέγιστη ταχύτητα να ελέγχεται ηλεκτρονικά στα 110 χλμ./ώρα. Ανάλογα με την έκδοση, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μπαταριών ιόντων λιθίου 37 kWh και 70 kWh για αυτονομία (ανάλογα με το προφίλ οδήγησης και τις επικρατούσες συνθήκες) μέχρι 117 ή 224 χλμ., αντίστοιχα (συνδυασμένος κύκλος WLTP).

Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες κάτω από τον χώρο φόρτωσης για να μην περιορίζουν τη χρηστικότητα, με οφέλη και στη σταθερότητα του οχήματος όταν στρίβει ή δέχεται πλευρικούς ανέμους, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο. Ένα προηγμένο σύστημα αναγεννητικής πέδησης, που ανακτά την ενέργεια η οποία παράγεται κατά το φρενάρισμα ή την επιβράδυνση, αυξάνει περαιτέρω την απόδοση. H Opel δεν ανακοινώνει προς το παρόν τους χρόνους φόρτισης των μπαταριών του Movano-e.
 

Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις

Πέραν της ηλεκτροκίνησης, το νέο Movano μπορεί να αποκτηθεί και με εξελιγμένα, αποδοτικά πετρελαιοκίνητα σύνολα, τα οποία πληρούν τα πρότυπα εκπομπών Euro 6d. Η ιπποδύναμη του κινητήρα των 2,2 λίτρων κυμαίνεται από 88 kW (120 hp) έως 121 kW (165 hp). Η δε ροπή αποδίδεται από τα 300 Nm στις 1.500 στροφές, έως τα 370 Nm στις 1.750 στροφές. Με την κίνηση στους εμπρός τροχούς, όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 6τάχυτα μηχανικά κιβώτια. Η μέση κατανάλωση του πετρελαιοκίνητου μοντέλου ξεκινά από τα 6,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από τα 159 γρ./χλμ.
 

Το Opel Movano τράβηξε τα βλέμματα στην έκθεση MDF EXPO!
Παρουσιάζοντας τις πρακτικές και λειτουργικές λύσεις στον επαγγελματία.
Με αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.
Αλλά και με εξελιγμένα, αποδοτικά πετρελαιοκίνητα σύνολα.
Εσύ τι θα επέλεγες, ρεύμα ή πετρέλαιο;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »