Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι λιτός σχεδιαστικά και αποτελείται από υλικά καλής ποιότητας με προσεγμένη συναρμογή.

    Μικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε άνεση και χώρους

    5.022 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2015)

    Παρά τις μικρές διαστάσεις του αμαξώματος του, το load up! προσφέρει μια ιδιαίτερα ευρύχωρη καμπίνα για τους επιβάτες με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. 
    Το ωφέλιμο πλάτος της δεν θα προβληματίσει ούτε στο ελάχιστο ακόμη και δύο μεγαλόσωμους ενήλικες ενώ, η σχεδίαση είναι λιτή και ευχάριστη. 
    Στο κάτω μέρος του ταμπλό (τόσο από τη πλευρά του οδηγού όσο και του συνοδηγού) υπάρχουν ανοικτοί απόθηκευτικοί χώροι ενώ, βαθιές είναι και οι θήκες στο εσωτερικό των θυρών. 
    Παράλληλα, μεταξύ των καθισμάτων, έχουν προβλεφθεί δύο μεγάλες ποτηροθήκες. 
    Ο πίνακας οργάνων διαθέτει μόνο ταχύμετρο και τις διάφορες ενδεικτικές λυχνίες καθώς, ένα ειδικό –αποσπώμενο- πολυόργανο της Garmin που εδράζεται στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, ενσωματώνει όλες τις επιπλέον λειτουργίες. 
    Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και μεγάλων διαστάσεων ενώ φέρουν ενσωματωμένα τα προσκέφαλα ενώ, ιδιαίτερης μνείας χρήζει και ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων. 
    Πέραν του ειδικού κλοβού ασφαλείας της καμπίνας των επιβατών με την καινοτομική κατασκευή που αποτελείται από πολλαπλές ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης με χάλυβα τριών επιπέδων αντοχής, το load up! εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους θώρακα – κεφαλής για τους επιβάτες. 

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)