Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κινητήρας των 999 κ.εκ. του VW load up! αποδίδει ισχύ 60 – 75 ίππων και διακρίνεται για την άμεση απόκριση του και την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου.

Οι εκδόσεις «eco» εφοδιάζονται με δύο δεξαμενές φυσικού αερίου, συνολικής χωρητικότητας 11 κιλών.

Σπιρτόζος κινητήρας 75 ίππων

5.034 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2015)

Το VW load up! προσφέρεται με δύο εκδόσεις ενός βενζινοκινητήρα 1,0λτ. με ισχύ 60 ή 75 ίππων καθώς και σε μια έκδοση «eco» με τον ίδιο κινητήρα σε απόδοση 68 ίππων. 
Το όχημα που μας παραχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen έφερε το μηχανικό σύνολο των 75 ίππων. Στην πράξη, το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς πίσω από το τιμόνι του load up! είναι η άμεση απόκριση του εν λόγω κινητήρα στις εντολές του γκαζιού και η καλή κλιμάκωση των σχέσεων στο 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. 
Τα επίπεδα του θορύβου δεν θα γίνουν ποτέ ενοχλητικά, απόρροια και της εξαιρετικής ηχομόνωσης της καμπίνας ενώ, τα… καλά νέα δεν σταματούν εδώ. 
Για όσους το επιθυμούν, το load up! προσφέρεται και στην έκδοση «eco» με BlueMotion Technology, που χάρη στη χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο, είναι σε θέση να προσφέρει οικονομία έως και 50% σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. 
Οι δύο δεξαμενές CNG, συνολικής χωρητικότητας 11 κιλών, εδράζονται κάτω από το δάπεδο και δεν περιορίζουν τον όγκο του χώρου φόρτωσης. Ωστόσο, με τις εκπομπές ρύπων να μειώνονται από τα 105 – 108 g/km στα 79 g/km, το VW eco load up! είναι σε θέση να διανύσει έως και 600 χλμ. με δύο τύπους καυσίμου (βενζίνη: 220χλμ. + CNG: 380χλμ.).

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)