Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο χώρος φόρτωσης του load up! έχει μήκος 1.209 χλστ., πλάτος 948 χλστ. μεταξύ των θόλων και ωφέλιμο όγκο 990 λτ.

Το διαχωριστικό είναι σταθερό και αποτελείται από μεταλλικό πλέγμα.

Επιπρόσθετα, η πρόσβαση στο εσωτερικό του χώρου φόρτωσης γίνεται και από τις δύο πλευρικές θύρες.

Σημεία πρόσδεσης έχουν προβλεφθεί παντού εντός της καρότσας…

… ενώ κάτω από το δάπεδο εδράζεται η θέση της ρεζέρβας.

Κανένας συμβιβασμός για τον σύγχρονο επαγγελματία

5.030 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2015)

Όπως προαναφέραμε, ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του νέου VW load up! είναι οι εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες. 
Αν και το μήκος του αμαξώματος ανέρχεται στα 3,54μ., στο εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει φορτία με όγκο έως και 990 λτ., και βάρος έως 363 κιλά (χωρίς τον οδηγό). 
Το μεγάλο άνοιγμα της πίσω θύρας σε συνδυασμό με την ύπαρξη των δύο πίσω πλευρικών θυρών, ευνοούν την άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας, με μήκος 1.209 χλστ., πλάτος 948 χλστ. μεταξύ των θόλων και ύψος 873 χλστ.
Η αφαίρεση της δεύτερης σειράς καθισμάτων σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ενός ειδικού δαπέδου από ξύλο, έχουν δημιουργήσει έναν –άκρως λειτουργικό- χώρο φόρτωσης εντός του γερμανικού mini-vanette με άφθονους χώρους για μικροαντικείμενα και κάτω από το δάπεδο (όπου εδράζεται και η ρεζέρβα). 
Παράλληλα, οι φιμέ επενδύσεις στα πίσω πλευρικά παράθυρα και την πίσω πόρτα, προστατεύουν τόσο από την ηλιακή ακτινοβολία όσο και από τα αδιάκριτα βλέμματα. 
Σημεία πρόσδεσης και στερέωσης όλων των τύπων φορτίου υπάρχουν παντού ενώ το μεταλλικό πλέγμα προσφέρει την εύκολη επόπτευση του φορτίου ανά πάσα στιγμή. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)