Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Fiat Ducato αποτελεί μια από τις πληρέστερες και τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία των Μεγάλων Vans.

Η τεράστια γκάμα του νέου Ducato περιλαμβάνει περισσότερες από 2.000 εκδόσεις.

Αναλόγως της έκδοσης, το νέο Ducato Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία όγκου έως και 17,0κ.μ.

Fiat Ducato: Πολυσχιδές και πιο «έξυπνο» από ποτέ

70.791 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Η νέα γενιά του Fiat Ducato που διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά, αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα και value-for-money Μεγάλα Vans. Παράλληλα η τεράστια γκάμα εκδόσεων του, με περισσότερες από 2.000 παραλλαγές αμαξώματος και τεχνικών χαρακτηριστικών, το καθιστούν μια επιλογή που μπορεί να ανταποκριθεί σε εντελώς ετερόκλητες απαιτήσεις, αναλόγως των αναγκών του ιδιοκτήτη του. Φυσικά, δεν λείπουν οι κορυφαίες λύσεις εξατομίκευσης που προσφέρει η εταιρεία.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, το νέο Ducato διακρίνεται για τους μεγάλους χώρους, τις πολυάριθμες αποθηκευτικές λύσεις και την πολύ καλή εργονομία ενώ, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού, προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και συμβατότητα με εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, χωρίς να παραβλέπουμε το πακέτο υποβοήθσης οδήγησης (ADAS).

Για φορτία όγκου έως και 17,0κ.μ.
Διαθέσιμο σε τέσσερα μήκη αμαξώματος (έως 6,36μ.), με τρία ύψη οροφής (2,25 – 2,78μ.) και μέγιστο ωφέλιμο μήκος καρότσας από 2,67 – 4,07μ. στις εκδόσεις Van, το νέο Ducato είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 8,0 – 17,0κ.μ.
Παράλληλα, το ιταλικό Μεγάλο Van είναι σε θέση να υποστηρίξει αντικείμενα όγκου έως και 2,1t. με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 2,6 – 4,25t.

Νέος MultiJet 2,3λτ. και εκδόσεις Natural Power
O πετρελαιοκινητήρας MultiJet II των 2,3λτ. καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro 6d-Temp αποδίδοντας ισχύ από 120 ή 140 ίππων με μέγιστη ροπή έως και 350 Nm ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο ή ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.
Παράλληλα, η Fiat Professional προσφέρει το νέο Ducato και σε έκδοση «Natural Power» με καύσιμο το φυσικό αέριο, με έναν 3,0λιτρο κινητήρα ισχύος 136 ίππων και μέγιστη ροπή 350Nm από τις 1.500 σ.α.λ.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως από το 2020 θα είναι διαθέσιμες και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του νέου Fiat Ducato με αυτονομία από 220 – 360 χλμ.