Κομψός και καλαίσθητος ο εσωτερικός διάκοσμος του Fiat Fullback Cross, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στους έως και πέντε επιβάτες που μπορεί να μεταφέρει.

Η απομίμηση ανθρακονήματος στον πίνακα οργάνων, προσθέτει έξτρα… πόντους στον δυναμισμό του Fiat Fullback Cross

Αναπαυτικά και με δερμάτινες επενδύσεις είναι τα καθίσματα για όλους τους επιβάτες.

Το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων του ιταλικού Pick-Up συνδυάζεται με μια οθόνη αφής 7 ιντσών όπου προβάλλονται ακόμη και οι ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας.

¶νεση, ασφάλεια και μεγάλοι χώροι

Ο­ι εκδόσεις «Cross» είναι διαθέσιμες μόνο με τη διπλή καμπίνα αμαξώματος του ιταλικού Pick-Up, και διακρίνονται για τον πληρέστατο εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοιχεία όπως οι προβολείς «Bi-Xenon», φώτα ημέρας με λυχνίες LED καθώς και πολλαπλά στοιχεία που άπτονται της άνεσης των επιβατών όπως το δερμάτινο σαλόνι, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και οι επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων.
Παράλληλα, ειδικά για τον οδηγό, το Fullback Cross έχει να επιδείξει στοιχεία όπως θερμαινόμενο (και του συνοδηγού) και ηλεκτρικά ελεγχόμενο κάθισμα, cruise-control κ.ο.κ.
Μάλιστα στο προαιρετικό πακέτο «Techno», το Fullback Cross εφοδιάζεται με επιπλέον στοιχεία όπως το σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7 ιντσών, το ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth και USB κ.ά.
Αντίστοιχα, η ύπαρξη επτά αερόσακων (συμπ/μένου και αυτού για τα γόνατα του οδηγού), είναι σαφές πως αναβαθμίζει την παθητική ασφάλεια όλων των επιβατών.
Πέραν όμως όλων αυτών, αξίζει να αναφέρουμε πως ο εσωτερικός διάκοσμος του Fullback Cross είναι κομψός και συνάμα δυναμικός ενώ ως εξαιρετικοί κρίνονται οι χώροι για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών. Παράλληλα το μεγάλο άνοιγμα των πλευρικών θυρών ευνοεί την ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό του οχήματος ενώ, σε αυτό βοηθούν και οι σχετικές χειρολαβές στις κολώνες του αμαξώματος.

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ