Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο πετρελαιοκινητήρας των 2,4λτ. αποδίδει ισχύ 180 ίππων και μέγιστη ροπή 430 Nm από τις 2.500 σ.α.λ.

Πολύ καλό και με ομαλές εναλλαγές των σχέσεων το αυτόματο κιβώτιο των πέντε σχέσεων ενώ…

… τα ειδικά χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού επιτρέπουν τη σειριακή εναλλαγή τους.

Αθόρυβη «καρδιά» 180 ίππων

6.164 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2018)

Δεδομένου ότι πρόκειται για την κορυφαία επιλογή στη γκάμα του Fiat Fullback, οι εκδόσεις «Cross» δεν θα μπορούσαν παρά να συνδυάζονται με την κορυφαία επιλογή στη γκάμα των υπερτροφοδοτούμενων πετρελαιοκινητήρων του ιταλικού Pick-Up.
Με… ιαπωνικά γονίδια ως προς την αξιοπιστία και την αντοχή του, το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται για την αθόρυβη λειτουργία του, ενώ σε αυτό ευθύνεται και η πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας των επιβατών.
Με απόδοση 180 ίππων και μέγιστη ροπή 430 Nm από τις 2.500 σ.α.λ., ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας είναι άμεσος στις αντιδράσεις του από χαμηλά ενώ, εξαιρετικά είναι και τα επίπεδα της κατανάλωσης καυσίμου τόσο εντός όσο και εκτός αστικού κύκλου.
Πέραν αυτού, ο εν λόγω κινητήρας είναι διαθέσιμος σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με ένα αυτόματο πέντε σχέσεων, όπως και το όχημα που είχαμε στη διάθεση μας.
Η συγκεκριμένη επιλογή κερδίζει τις εντυπώσεις με την ομαλότητα και την αμεσότητα στις εναλλαγές των σχέσεων ενώ, ιδιαίτερης μνείας χρήζουν τα ειδικά χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού για τη –σειριακή- χειροκίνητη αλλαγή των σχέσεων από τον οδηγών όταν αυτός το επιλέξει.