Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Sprinter θα είναι διαθέσιμο με κλειστό ή ανοικτό χώρο φόρτωσης καθώς και σε επιβατικές εκδόσεις με έως και 19 επιβάτες, σε περισσότερες από 1.700 παραλλαγές!

Πάροχος μεταφορικού έργου

16.932 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Με το νέο Sprinter, η Mercedes-Benz μεταβάλλεται πλέον από «αυτοκινητοβιομηχανία» σε «πάροχο» σύνθετων και απολύτως εξειδικευμένων λύσεων, για την ΠΛΗΡΗ κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της.

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, πίσω στο 1995, το Mercedes-Benz Sprinter προκάλεσε αίσθηση με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις εντυπωσιακές μεταφορικές δυνατότητες που παρείχε στον ιδιοκτήτη του, για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών.
Με ειδικά εξελιγμένες εκδόσεις για τον κλάδο των κατασκευών, τις αστικές μεταφορές προϊόντων, τις επιβατικές μεταφορές επιβατών (ως σχολικό, αστικό ή τουριστικό mini-bus), τον κλάδο των υπερκατασκευών ή ακόμη και των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, το Sprinter κατάφερε να συνδυάσει το όνομα του με την ποιότητα, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.
Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 23 ετών να καταγράψει περισσότερες από 3,4 εκ. πωλήσεις σε 130 χώρες ενώ, μόνο κατά τη διάρκεια του 2017, αν και στον τελευταίο χρόνο ύπαρξης της, η 2η γενιά του πέτυχε ρεκόρ – πωλήσεων με 200.000 μονάδες!
Πλέον, όλα τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν καθώς, η 3η κατά σειρά γενιά του –θρυλικού για την παγκόσμια αγορά ελαφρών επαγγελματικών- εκπροσώπου της Mercedes-Benz, έρχεται να μεταβάλλει άρδην όλα όσα γνωρίζαμε για τις μεταφορές.
Είστε δύσπιστοι; Ας δούμε αναλυτικά όλους τους τομείς στους οποίους το νέο Mercedes-Benz Sprinter έχει τροποποιηθεί πλήρως σε σχέση με το παρελθόν καθώς και ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα.