Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Επισκευή φρένων; `Τραβήξτε` το καλύτερο χαρτί!

Επισκευή φρένων; `Τραβήξτε` το καλύτερο χαρτί!

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο συνεργείο "Φρένα Ρήγας" φροντίζουν για τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας στο δρόμο, χάρις στην πολυετή εμπειρία τους και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες στη διάγνωση και επισκευή φρένων, αέρα και αναρτήσεις οχημάτων (Wabco Service Center).

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη γνώση του συνεργείου "Φρένα Ρήγας" στη διάγνωση βλαβών βαρέων οχημάτων.

Κοινοποίησέ το »

Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, μετρά πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων πέδησης. Έχουν βαθιά γνώση των ιδιαίτερων αναγκών και των δύσκολων συνθηκών εργασίας του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού.

Καθημερινή τους προτεραιότητα είναι να διασφαλίζουν ότι τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του οχήματός σας λειτουργούν άριστα και μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε βαριά φορτία και δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Δεσμεύοντε ότι μπορούν να σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για την επισκευή της νταλίκας, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας. 

Φροντίζουν να ανανεώνουν τις γνώσεις τους, να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους και να εφαρμόζουν τις τελευταίες τεχνικές στον τομέα της τεχνολογίας ώστε να είναι πάντα σε θέση να παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αναζητώντας λύσεις με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση για εσάς.
 

Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" λειτουργεί ως WABCO SERVICE CENTER και παρέχει πιστοποιημένες εργασίες WABCO υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους μηχανικούς που μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη διάγνωσης βλαβών του ηλεκτρονικού ή μηχανικού συστήματος (φρένα, ανάρτηση, αέρας), της νταλίκας, του φορτηγού, του λεωφορείου ή του trailer  σας, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου service του οχήματός σας ή σε μία έκτακτη ανάγκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας από και προς την Ελλάδα.

Για να μπορούν να σας υποστηρίζουν αποτελεσματικά, η επιχείρησή "Φρένα Ρήγας" επενδύει συστηματικά σε εξοπλισμό διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας όλων των μεγάλων οίκων:

  • WABCO
  • HALDEX
  • KNORR -BREMSE
  • WABCO WÜRTH

Παράλληλα, παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες και εργασίες προγραμματισμού εγκεφάλων σε συστήματα ABS, EBS, ECAS και EAPU για τη νταλίκα, το φορτηγό ή το λεωφορείο σας.

Ταυτόχρονα επενδύουν στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, με εξειδικευμένα σεμινάρια σε συστήματα πέδησης-ανάρτησης και διάγνωσης βλαβών, ώστε να συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.


Υπηρεσίες του συνεργείου "Φρένα Ρήγας":
ΦΡΕΝΑ ΡΗΓΑΣ
Διεύθυνση: 
ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Τηλέφωνο: 
210 55 75 692-3
 

Κοινοποίησέ το »