Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
O Top Expert σε θέματα μίζας - δυναμό!

O Top Expert σε θέματα μίζας - δυναμό!

5 178 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Kalaher στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο ανακατασκευής – επισκευής & δυναμό.

Η μίζα και το δυναμό, αποτελούν δύο από τις πιο συνηθισμένες «πηγές» βλάβης. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζει η μίζα είναι ότι «τρώγονται» τα καρβουνάκια που έχει ή ότι παρουσιάζει έλλειψη λίπανσης. Η επιδιόρθωση της μίζας συνήθως περιλαμβάνει αφαίρεση, πλύσιμο και λάδωμα ή και αλλαγή στα καρβουνάκια της.

Κοινοποίησέ το »


Αντίστοιχα, το πιο συχνό πρόβλημα του δυναμό αφορά το σπάσιμο του ιμάντα στον οποίο το δυναμό στηρίζει την βασική του.

Αν ψάχνεις λοιπόν έναν Top Expert στον τομέα της μίζας και του δυναμό πήγαινε γρήγορα στην Kalaher. Η εταιρία έχει έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ειδικεύεται στην ανακατασκευή-επισκευή Μίζας, Δυναμό, Power trim και άλλων ηλεκτροκινητήρων 12-24 Volt, παντός τύπου οχημάτων.

Διαθέτει ένα σύγχρονο χώρο επισκευής, τον οποίο το έχει εξοπλίσει με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, ώστε να παρέχει λύσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα. Παράλληλα το μεγάλο της όπλο είναι το ανθρώπινο της δυναμικό, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, πλήρως εκπαιδευμένους και ενημερωμένους στο αντικείμενο. Μάλιστα παρακολουθούν συνεχώς εξειδικευμένα σεμινάρια στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να είναι γνώστες, όσον αφορά τις αλλαγές σε  τεχνογνωσία και εξοπλισμό

Επιπλέον για να εδραιώσει την θέση της στις κορυφαίες εταιρίες του είδους της έχει συνάψει συνεργασίες  με τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών παγκοσμίως όπως BOSCH, VALEO, MARELLI, DENSO, INA, CARGO, MOBILETRON, GUIBAUDI, NSK, WOOD AUTO.

Πέρα από την από την άψογο αποτέλεσμα προσφέρει και extra υπηρεσίες όπως δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης στο χώρο σας (πελάτες εντός Αττικής) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ παρέχει και Εγγύηση Ανακατασκευής ενός έτους καλής λειτουργίας.

Αναλυτικότερα στην Kalaher θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
 • Ανακατασκευή Power Trim
 • Ανακατασκευή άλλων ηλεκτροκινητήρων 12-24 VOLT
 • Ανακατασκευή Γραναζιού (πινιόν) Μίζας
 • Ανακατασκευή Δυναμό (Alternator)
 • Ανακατασκευή Ενεργοποιητή Smart
 • Ανακατασκευή Ηλεκτρομαγνητικού διακόπτη μίζας (Μπουτόν)
 • Ανακατασκευή Μίζας
 • Ανακατασκευή Ρότορα (Πομπίνας) Δυναμό

KALAHER - ΛΑΣΚΟΣ Χ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Καλέστε:    210 2312000
Δείτε:   www.kalaher.gr/

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ

  ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ

  Στις εγκαταστάσεις της Ευρωτεχνικής μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνεται όσον αφορά το Scania σας. Αγορές, πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και εισαγωγές. Όλες τις υπηρεσίες θα τις βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2105595090 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
   2105579382 Περισσότερα
 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα