Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δήμας Parking στο Ασπρόπυργο. Στο Δήμας Parking έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας

Δήμας Parking στο Ασπρόπυργο. Στο Δήμας Parking έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας

Δήμας Parking στο Ασπρόπυργο

18 699 Επισκέψεις στο άρθρο

Δήμας Parking στο Ασπρόπυργο. Σε στρατηγικό σημείο διέλευσης. Με υπηρεσίες "άστο πάνω μας". Με ασφάλεια για όχημα, οδηγό και φορτίο. Ένα ολοκληρωμένο rest point στον Ασπρόπυργο, με πακέτο υπηρεσιών για τον επαγγελματία οδηγό, όλα αυτά στο Δήμας Parking .

ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Το Δήμας Parking  λειτουργεί από το 2005 και βρίσκεται στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.

Κοινοποίησέ το »

 
Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 50 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας, με μηνιαία ενοικίαση θέσης,  όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως WC και ντους με ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο), δωρεάν WiFi και αυτόματους πωλητές. 


το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

Πλύσιμο βυτίων & θαλάμων με δορυφόρο !
Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και βαρέων οχημάτων (Ωράριο λειτουργίας  08:00-18:00) , μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. 
Το εσωτερικό πλύσιμο των βυτίων και των θαλάμων πραγματοποιείται με δορυφόρο, ενώ το εξωτερικό πλύσιμο πραγματοποιείται με νερό δικτύου χωρίς άλατα ( η παροχή δεν γίνεται από γεώτρηση).
Ακόμη, το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες και το πρωτόκολλο που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία
 

 

προϊοντα αυτοκινητου - PARKING

 • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

  AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

  Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
   21 05577533 Περισσότερα
 • REMIZA PARKING

  REMIZA PARKING

  Στο Parking Remiza, με έκταση 10.000 τ.μ. και 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,7 μέρες την εβδομάδα), πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
   211 4115277 Περισσότερα