Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέοι κινητήρες µε «ενισχυµένο» σύστηµα ελέγχου των ρύπων και πολλαπλές τεχνολογικές καινοτοµίες

1.249 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

Από τα 19 συνολικά νέα ηλεκτρονικά συστήµατα υποβοήθησης του έργου του οδηγού που απαντώνται στο νέο Caddy, τα έξι παρουσιάζονται για πρώτη φορά και µεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουµε τα Travel Assist, Trailer Assist, Side Assist, Rear Traffic Alert κ.ά.
Την ίδια στιγµή, η γκάµα των κινητήρων του νέου Caddy έχει αναβαθµιστεί κάθετα.
Σε ότι αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, τα νέα -4κύλινδρα- σύνολα «TDI» θα είναι διαθέσιµα σε εκδόσεις µε ισχύ 75 - 122 ίππων και φέρουν ειδικό –διπλό- σύστηµα καταλυτικών µετατροπέων µε διαδικασία «SCR» (Selective Catalytic Reduction) που µειώνει δραστικά ρύπους όπου τα οξείδια του αζώτου (NOx) σε σχέση µε το παρελθόν.
Παράλληλα θα είναι διαθέσιµοί, τόσο ένας βενζινοκινητήρας TSI µε απόδοση 116 ίππων όσο και ένα µηχανικό σύνολο TGI µε καύσιµο το φυσικό αέριο.
Στη σχετική ανακοίνωση, η Volkswagen Επαγγελµατικά Οχήµατα αναφέρει πως η προβλεπόµενη κατανάλωση της νέας γενιάς του Caddy θα είναι µειωµένη έως και κατά 12%(!) σε σχέση µε το προηγούµενο µοντέλο ωστόσο, τα πρώτα επιβεβαιωµένα… δείγµατα γραφής θα ανακοινωθούν στις αρχές του Ιουλίου του 2020.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)