ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας αποτελείται από τρία τμήματα που μειώνουν στο συνολικό κόστος αντικατάστασης του και αυξάνουν την ευκολία πρόσβασης συστήματα πίσω από αυτόν.

Η πρόσβαση στα διάφορα συστήματα του οχήματος καθίσταται μια εύκολη υπόθεση χάρη στις ειδικές «καταπακτές».

Χάρη στο νέο σχήμα του, το δοχείο για το πλυστικό υγρό του νέου Citaro έχει αυξημένη χωρητικότητα (20 λτ. αντί για 8 στο προηγούμενο μοντέλο).

Μεγαλύτερη ευκολία σε συντήρηση και επισκευή

4.776 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2011)

Πέραν των αυξημένων διαστημάτων μεταξύ των σέρβις στους κινητήρες, το νέο Citaro έχει να επιδείξει και αυξημένη ευκολία στη συντήρηση του καθώς και μείωση του κόστους αντικατάστασης των διαφόρων στοιχείων του εξωτερικού του σε περίπτωση ατυχήματος.
Πέραν του ότι η δομή του εμπρόσθιου τμήματος έχει πλέον αυξημένη ακαμψία, ο νέος προφυλακτήρας αποτελείται από τρία τμήματα που μπορούν να αντικατασταθούν ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται, τόσο ο χρόνος, όσο και το κόστος των διαφόρων επισκευών του οχήματος.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, τα νέα φώτα με λυχνίες τύπου Xenon του Citaro προσφέρουν σημαντικά ισχυρότερη δέσμη φωτός και αυξάνουν κατά πολύ την ενεργητική ασφάλεια του οχήματος διευρύνοντας το οπτικό πεδίο του οδηγού κατά τη διάρκεια της νύχτας.