Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιβατικές μεταφορές στον υπερθετικό βαθμό

11.073 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2013)

Η επιτομή των χερσαίων οδικών επιβατικών μεταφορών εκφράζεται από τα τουριστικά λεωφορεία, τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν επίπεδα άνεσης και ασφάλειας εφάμιλλα με αυτά ενός... liar jet!

Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, το μεταφορικό έργο των χερσαίων οδικών επιβατικών μεταφορών (λεωφορεία) αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μέσα στα επόμενα χρόνια και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου, ήδη, τα δρομολόγια διαφόρων λεωφορειακών γραμμών ανταγωνίζονται σε κόστος και επίπεδο παροχών αυτά των σιδηροδρομικών αλλά και των αεροπορικών γραμμών. 
Προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών τους, για μείωση του κόστους χρήσης με παράλληλη αύξηση του επιπέδου άνεσης και ασφάλειας, οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής λεωφορείων έχουν να επιδείξουν στην πλειοψηφία τους, οχήματα που κυριολεκτικά κλέβουν τις εντυπώσεις. 
Κινητήρες Euro6 και αεροδυναμικοί συντελεστές αντίστοιχοι με αυτούς ενός ΙΧ οχήματος είναι ορισμένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γκάμα των τουριστικών λεωφορείων. 
Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες προτάσεις των εταιρειών του κλαδου.