Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Neoplan Tourliner συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο επιτυχημένων εμπορικά τουριστικών λεωφορείων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες που η γερμανική εταιρεία έχει να επιδείξει.

Η γκάμα των κινητήρων του Tourliner περιλαμβάνει εκδόσεις με χωρητικότητα 10,5 ή 12,4 λτ. που αποδίδουν ισχύ από 400- 480 ίππους και καλύπτουν ακόμα και τις προδιαγραφές ρύπων της Euro6.

Neoplan Tourliner

11.132 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2013)

Μπορεί να… υπολείπεται σε «πρεστίζ» του Starliner, ωστόσο, το Tourliner είναι ίσως ένα από τα πιο καλοπουλημένα τουριστικά λεωφορεία, όχι μόνο της Neoplan, αλλά και της κατηγορίας. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στο επίπεδο της άνεσης και της ασφάλειας που προσφέρει, λίγα είναι τα οχήματα που μπορούν να το… αντικρύσουν στα μάτια, ενώ εξαιρετική είναι και η εφαρμοσμένη τεχνολογία των μηχανικών του μερών.

Εκδόσεις: Με μήκος έως και 13,8μ.
Το Tourliner προσφέρεται σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες και μήκος αμαξώματος από 12,0- 13,8μ.
Ανάλογα με τις διαστάσεις του και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, στο εσωτερικό του Tourliner μπορούν να φιλοξενηθούν από 45- 57 επιβάτες που θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό σύνολο παροχών, τόσο στον τομέα της άνεσης, όσο και της ασφάλειας.
Το εσωτερικό ωφέλιμο ύψος σε όλο το μήκος της κεντρικής αλέας για τους επιβάτες, διατηρείται σταθερό στα 2.153 χλστ. και είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας, ενώ η δομή και σχεδίαση του Tourliner έχει εξελιχθεί με γνώμονα την κάλυψη των αυστηρών προδιαγραφών ασφάλειας που θέτει η ΕΕ.
Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στους χώρους για τις αποσκευές των επιβατών, η Neoplan προσφέρει λύσεις με όγκο από 10- 11,5 κμ.

Τεχνολογία: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλειας
Είτε πρόκειται για τον εξοπλισμό που αφορά σε θέματα άνεσης όπως π.χ. τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων με τις πολλαπλές οθόνες ή τα συστήματα κλιματισμού είτε για μέρη της δομής των αναρτήσεων και τα συστήματα υποβοήθησης της πέδησης, η Neoplan έχει να προσφέρει ορισμένες από τις κορυφαίες λύσεις που μπορεί κανείς να συναντήσει, τόσο στην κατηγορία των λεωφορείων, όσο και των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων γενικότερα.
Παράλληλα, μια σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες, αναλαμβάνουν να συνεπικουρούν τον οδηγό ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσει.

Κινητήρες: Προτάσεις Euro6 με ισχύ από 400- 480 ίππους
Η Neoplan προσφέρει στο Tourliner με δύο κινητήρες χωρητικότητας 10,5 και 12,4 λτ. αντίστοιχα.
Ο πρώτος είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 400 ή 440 ίππων και ροπή 1.900 ή 2.100 Nm και ο δεύτερος έχει απόδοση 440 ή 480 ίππων και ροπή 2.100 ή 2.300 Nm.
Σε κάθε περίπτωση, τα προαναφερθέντα μηχανικά σύνολα καλύπτουν τις προδιαγραφές EEV αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων του και προαιρετικά της Euro6, ενώ συνεργάζονται με μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων ή με το προηγμένο MAN TipMatic των 12 σχέσεων, με ειδική λειτουργία «Easy Start» εξελιγμένη για τον κλάδο των λεωφορείων.