Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη, το LionΆs Coach είναι σε θέση να μεταφέρει στο εσωτερικό του 43- 69 επιβάτες και ο χώρος για τις αποσκευές τους έχει όγκο έως και 11,5 κ.μ.

Το κορυφαίο επίπεδο της ποιότητας κατασκευής και τα προηγμένα τεχνολογικά μηχανικά μέρη, αποτελούν το σήμα κατατεθέν όλων των εκπροσώπων της MAN Truck & Bus.

Το MAN LionΆs Coach αποτελεί την κορυφαία επιλογή της γερμανικής εταιρείας στη γκάμα των τουριστικών λεωφορείων και είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες.

MAN LionΆs Coach

11.134 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2013)

Ο εκπρόσωπος της MAN Truck & Bus στην κατηγορία των τουριστικών λεωφορείων είναι το LionΆs Coach. Το εν λόγω όχημα θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα της κατηγορίας του και προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και το εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν.

Εκδόσεις: Κορυφαίοι χώροι για έως και 69 επιβάτες
Το LionΆs Coach προσφέρεται σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες και μήκος αμαξώματος 12,0, 13,26 ή 13,8μ. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τον τύπο του αμαξώματος, στο εσωτερικό του γερμανικού τουριστικού λεωφορείου μπορούν να φιλοξενηθούν από 43 έως και 69 επιβάτες σε τελευταίας τεχνολογίας καθίσματα που διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν.
Όπως είναι φυσικό, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής ενώ, ανάλογα με την ύπαρξη ή όχι κουκέτας για τον οδηγό και τουαλέτας, ο χώρος για τις αποσκευές έχει όγκο που κυμαίνεται από 10- 11,5 κ.μ.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως, το μεικτό βάρος των ποικίλων εκδόσεων του LionΆs Coach κυμαίνεται από τους 18- 24,9t. ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος ορίζεται στα 2.006 χλστ. σε όλες τις εκδόσεις.

Τεχνολογία: Η εγγύηση της MAN Truck & Bus
H γερμανική εταιρεία κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων έχει να επιδείξει μια δυναμική παρουσία και στη γκάμα των τουριστικών λεωφορείων προσφέροντας λύσεις με καινοτόμο τεχνολογικό υπόβαθρο.
Μεταξύ των στοιχείων που αξίζει να αναφέρουμε για το MAN LionΆs Coach, περιλαμβάνονται το σύστημα συνεχούς μεταβαλλόμενης λειτουργίας της αερανάρτησης (ECAS), το Brakematic με EBS καθώς και επιμέρους συστήματα, όπως αυτό για τον έλεγχο πίεσης των ελαστικών κ.ά.
Καταλήγοντας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το προηγμένο αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων MAN TipMatic, με ειδική ρύθμιση για χρήση στον κλάδο των λεωφορείων.

Κινητήρες:Επιλογές Euro6 με ισχύ έως 480 ίππων
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του γερμανικού τουριστικού λεωφορείου περιλαμβάνει δύο εκδόσεις του D2676 των 12,4 λτ. που αποδίδουν ισχύ 440 ή 480 ίππων και ροπή από 2.100 Nm.
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται για την άριστη συνεργασία του με το κιβώτιο TipMatic που προαναφέραμε, ενώ καλύπτει χωρίς πρόβλημα τις προδιαγραφές ρύπων του πρωτοκόλλου EEV. Παράλληλα, η MAN Truck & Bus μπορεί να δεχθεί και παραγγελίες για εκδόσεις του εν λόγω κινητήρα που καλύπτουν και τις προδιαγραφές της Euro6.