Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Fiat Doblo και Fiorino σε πολλαπλές εκδόσεις, ήταν τα σημαντικότερα εκθέματα στο περίπτερο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Fiat Professional

    5.954 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2013)

    Με μια πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών παρουσιάστηκε η Fiat Professional στο Μπέρμιγχαμ. Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τα ανανεωμένα Fiorino και Scudo σε εκδόσεις Crew Van, το Ducato με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και ανατρεπόμενη καρότσα (Tipper) και φυσικά το Doblo Cargo σε πολλαπλές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων τη Work Up (ανοιχτή καρότσα) και την XL, με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 5,4κ.μ. 
    Σε ό,τι αφορά στο Ducato, η Fiat Professional ανακοίνωσε πως, το ιδιαίτερα δημοφιλές ελαφρύ επαγγελματικό, με περισσότερες από 2,4 εκ. πωλήσεις από το 1981 (5 γενιές οχημάτων), θα διατίθεται πλέον και με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο Comfort-Matic σε αρκετές από τις εκδόσεις κινητήρων του (2,3λτ. και 3,0λτ.) που αποδίδουν ισχύ από 110 – 180 ίππους. 
    Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμες και εκδόσεις 4x4 με το σύστημα Traction+ που ουσιαστικά κάνει χρήση του συστήματος ESP, προκειμένου να «μιμηθεί» τη συμπεριφορά κλειδωμένου πίσω διαφορικού σε οδοστρώματα με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης. 
    Καταλήγοντας, οι εκδόσεις Work Up και XL του Fiat Doblo Cab, εφοδιάζονται με το βραβευμένο σύστημα «eco:Drive» της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που είναι σε θέση να επιφέρει μειωμένες εκπομπές ρύπων καθώς και έως και 15% μείωση στο συνολικό κόστος χρήσης του χάρη στις προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης στόλου οχημάτων που προσφέρει.