Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Iveco Stralis, «International Truck of the Year» για το 2013, παρουσιάστηκε στο Μπέρμιγχαμ στις εκδόσεις Hi-Way και Hi-Road.

    Iveco

    5.956 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2013)

    Αρκετές και σημαντικές ήταν οι… παρουσίες στο περίπτερο της Iveco Trucks κατά τη διάρκεια του NEC καθώς πέραν του «International Truck of the Year 2013», του Stralis Hi-Way, η ιταλική εταιρεία παρουσίασε ορισμένες ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις του Eurocargo, το Daily με σύστημα Stop&Start καθώς και τη νέα γενιά του Trakker. Σε ό,τι αφορά στο νέο Stralis, η Iveco παρουσίασε το κορυφαίο βαρύ φορτηγό της στις εκδόσεις Hi-Way και Hi-Road που διακρίνονται για τους εξαιρετικούς χώρους που προσφέρουν καθώς και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με τον οποίο εφοδιάζονται. 
    Φυσικά, από το περίπτερο της Iveco δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι νέοι Euro6 κινητήρες της FPT που καλύπτουν τις νέες –αυστηρότερες- προδιαγραφές ρύπων χωρίς την χρήση της διαδικασίας επανακυκλοφορίας των καυσαερίων στον θάλαμο καύσης (EGR) αλλά μόνο με το νέο Hi-eSCR. 
    Επιπρόσθετα, το παρών στο Σαλόνι Επαγγελματικών του Μπέρμιγχαμ, έδωσαν και αρκετές εκδόσεις του ανανεωμένου Eurocargo, εκ των οποίων ξεχωρίζει αυτή με το σημαντικό μειωμένο ύψος πλαισίου (χαμηλότερο κατά 75χλστ.) που ευνοεί τις μεταφορές προϊόντων εντός της πόλης. 
    Παράλληλα, στο NEC 2013 έδωσε το παρών και η νέα γενιά του χωματουργικού Trakker όπως αντίστοιχα και το νέο Daily που χάρη στο σύστημα Stop&Start για τον κινητήρα, είναι σε θέση να προσφέρει μείωση των εκπομπών ρύπων αλλά και της μέσης κατανάλωσης καυσίμου, έως και κατά 10% σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του.