Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To eTGM της MAN Truck & Bus εξελίσσεται συνεχώς μέσω και της συμμετοχής του σε πολλαπλά διεθνή ερευνητικά προγράμματα.

    Το MAN eTGM συμμετέχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων

    24.079 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2021)

    Η MAN Truck & Bus προσφέρει στην γκάμα των ελαφρών φορτηγών της το μοντέλο «eTGM» που μεταξύ άλλων έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις όπως π.χ. το βραβείο «European Transport Award for Sustainability 2020».

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Εξελιγμένο βασικά ως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο φορτηγό για αστικές διανομές, το MAN eTGM εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 264 kW (περίπου 360 ίππων) και ροπή 3.100 Nm.

    Προκειμένου να διασφαλίζεται η μέγιστη αυτονομία του οχήματος, όλα τα… ενεργοβόρα βοηθητικά συστήματα όπως το σύστημα διεύθυνσης, το A/C κ.ά., ελέγχονται από την κεντρική μονάδα που ελέγχει και την λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα. Την ίδια στιγμή, μέσω της διαδικασίας ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση του οχήματος, σημαντικό μέρος της κινητικής του ενέργειας μετατρέπεται σε ηλεκτρική, αυξάνοντας την μέγιστη αυτονομία του eTGM.

    Στην παρούσα φάση, το eTGM έχει επιτρέψει στη ΜΑΝ Truck & Bus να συμμετάσχει σε πολλαπλά ερευνητικά προγράμματα που σχετίζονται με τη βελτίωση των διαδικασιών logistics και τη μείωση της ρύπανσης (ατμοσφαιρική και ηχητική) εντός της πόλης, όπως τα «Zero Emission Deliveries» και «ZEUS» (Zero Emission off-peak Urban deliverieS).

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »