Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Δείτε μαζεμένα όλα τα μεσαία έως βαρέα ηλεκτρικά φορτηγά.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε μαζεμένα όλα τα μεσαία έως βαρέα ηλεκτρικά φορτηγά.

Όλα τα μεσαία και βαρέα ηλεκτρικά φορτηγά

13.241 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Δείτε μαζεμένα όλα τα μεσαία και βαρέα ηλεκτρικά φορτηγά, τα οποία είτε διατίθενται ήδη είτε αναμένονται άμεσα, για να αλλάξουν μία για πάντα το τοπίο στις αστικές και υπεραστικές μεταφορές.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

H συνεχής συσσώρευση του παγκόσμιου πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα, εξελίσσεται με γεωμετρική πρόοδο και το ίδιο ισχύει για τον όγκο του μεταφορικού έργου που τα αστικά, προαστιακά και υπεραστικά logistics καλούνται να διαχειριστούν.

Οι επιλογές ξεκινούν από τους 7,5 τόνους και υπερβαίνουν τους 40 τόνους μεικτού βάρους.

Οι επιλογές ξεκινούν από τους 7,5 τόνους και υπερβαίνουν τους 40 τόνους μεικτού βάρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Προκειμένου να διατηρηθεί η αποδοτικότητα της μεταφοράς πάσης φύσεως προϊόντων και εμπορευμάτων στο βέλτιστο επίπεδο, δεδομένου ότι, όπως αποδείχθηκε και από την περίοδο της πανδημίας, μια ενδεχόμενη… κόπωση του συστήματος μπορεί να επιφέρει το χάος στην εύρυθμη λειτουργίας της πόλης, επιβάλλεται να εξευρεθούν νέες λύσεις και… εργαλεία, που εκτός των άλλων θα διασφαλίζουν τόσο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας εντός (και περιμετρικά) του αστικού ιστού, όσο –κυρίως- και τη μείωση της ρύπανσης (τόσο ατμοσφαιρικής όσο και ηχητικής).

Μετατροπή συμβατικών φορτηγών σε ηλεκτρικά

Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα υπεισέρχονται στην… εξίσωση τα νέα ελαφρά / μεσαία φορτηγά με αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης της κίνησης που πολλές από τις εταιρείες κατασκευής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, εξελίσσουν με φρενήρεις ρυθμούς στην παρούσα φάση. Στο παιχνίδι μπαίνουν τελευταία και τα βαρέα οχήματα, με τη Volvo μόνο να ετοιμάζει τρεις σχετικές προτάσεις.

Τα εν λόγω οχήματα είναι σε θέση να ανταποκριθούν απόλυτα σε ότι αφορά στην πλειοψηφία των δρομολογίων που πραγματοποιούνται σε αυτό το επίπεδο ως προς την αυτονομία τους, ωστόσο έχουν ένα επιπλέον προτέρημα. Μπορούν π.χ. να επιχειρούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας, συμβάλλοντας στον ανεφοδιασμό καταστημάτων εκτός των ωρών υψηλής κυκλοφορίας συμφόρησης, γεγονός που επιφέρει μείωση του χρόνου των δρομολογίων και φυσικά αύξηση της οδικής ασφάλειας.