Ανοικτές όλες οι επιχειρήσεις για αυτοκίνητο & μοτοσικλέτα

Ανοικτές παραμένουν οι επιχειρήσεις του κλάδου αγοράς και συντήρησης αυτοκινήτου & μοτοσικλέτας, συνεχίζοντας να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια και προστασία πελατών και προσωπικού τους.

 
Ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) με επίσημη επικοινωνία προς τα μέλη του ξεκαθάρισε την κατάσταση. Καταρχάς, αντιπροσωπείες και εκθέσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών παραμένουν ανοικτές, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στους κωδικούς δραστηριότητας των επιχειρήσεων που πρέπει να παραμείνουν κλειστές. Από εκεί και έπειτα, όπως ήδη γνωρίζαμε από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης συνεργεία, φανοποιεία, καταστήματα ελαστικών, τμήματα after sales, όπως και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τον χώρο της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, συνεχίζουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους, προστατεύοντας το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας. Πως το πετυχαίνουν αυτό;

Ανήκουν σε δίκτυο μαρκών με «δυνατό» όνομα ή αποτελούν ανεξάρτητες επιχειρήσεις με παράδοση στον κλάδο καλής συντήρησης αυτοκινήτου. «Aκούνε» καλά τις «αναδυόμενες ανάγκες» (του κοινού και του προσωπικού τους) όσο και τις «κατευθύνσεις» που τους δίνει το διορατικό και άμεσης ανταπόκρισης, management της επιχείρησης που προσαρμόζεται στις «νέες ανάγκες»! Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται, παρά τις δυσκολίες.

Είναι οι επιχειρήσεις που δεν στηρίζονται στην «βοήθεια του κράτους», μα στην διατήρηση του «καλού ονόματος» (που έχουν κατακτήσει) και στην ικανοποίηση του πελάτη τους (που αποτελεί αξία ανεκτίμητη και διαχρονική)!

Είναι οι επιχειρήσεις που και τώρα στα νέα μα –όπως όλοι βλέπουν- παροδικάδύσκολα, παραμένουν στις επάλξεις. Με υψηλό επαγγελματισμό. Με τήρηση των υποχρεωτικών κανόνων υγιεινής που εξασφαλίζουν την υγεία των πελατών, των συνεργατών μα και των οικείων τους (μην ξεχνάμε πως και αυτοί έχουν οικογένειες να φροντίσουν). Με non stop παροχή των υπηρεσιών τους. Των υπηρεσιών που βοηθούν στην διασφάλιση της οδικής μας ασφάλειας, τώρα που οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και ολοένα και περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

Έτσι οι περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου, συνεχίζουν την λειτουργία τους με το προσωπικό που χρειάζεται, σεβόμενοι την καμπάνια #μένουμεσπίτι, έχοντας ωστόσο τους ανθρώπους «κλειδιά» στις θέσεις τους για να είμαστε όλοι εμείς σε θέση να αλλάξουμε τα φθαρμένα μας ελαστικά, να πάμε το αυτοκίνητο μας για τον προγραμματισμένο έλεγχο ή συντήρηση, να προμηθευτούμε τα -απολυμασμένα- ανταλλακτικά που χρειαζόμαστε κ.ο.κ..

Σημειώστε πως, οι επαγγελματίες του κλάδου που παραμένει στις υπηρεσίες μας:
  • εστιάζουν στην σχολαστική, καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας
  • χρησιμοποιούν ειδικά προστατευτικά καλύμματα για να περιορίζουν τις επαφές με το αυτοκίνητό σας
  • διαθέτουν τα κατάλληλα απολυμαντικά υλικά, σε όλα τα τμήματα εργασίας της επιχείρησης (για χέρια και επιφάνειες)
  • εφαρμόζουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να προστατεύσουν τους πελάτες και το προσωπικό τους.
Εμείς, με αυτό το άρθρο, τους αποδίδουμε τον επαγγελματικό (και τον προσωπικό μας) θαυμασμό!
 

 
Advertisement