Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Είναι Lamborghini και κάνει «Strike»!

10.993 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2019)

Νέα σειρά τρακτέρ –μεσαίας κατηγορίας- της Lamborghini με το νέο κινητήρα FARMotion (3 ή 4 κυλίνδρων) που έχει σχεδιαστεί ειδικά για γεωργική χρήση. Ας δούμε το ανενωμένο STRIKE!

Η νέα σειρά της θρυλικής Ιταλικής εταιρίας Lamborghini διαθέτει στην κατηγορία των ιπποδυνάμεων 80 έως 120 ίππων το ανανεωμένο STRIKE. Διατίθεται με καμπίνα νέου σχεδιασμού από τον Ιταλικό οίκο Giugiaro που παρέχει μεγαλύτερη άνεση και εργονομία. Το μεσαίας κατηγορίας αυτό τρακτέρ είναι διαθέσιμο σε δύο βασικές εκδόσεις, LS: μηχανική ρεβέρσα και το GS: υδραυλική ρεβέρσα. Προσφέρεται με ευρεία γκάμα κιβωτίων ταχυτήτων από πλήρως μηχανικό ή HI-LO με έως και 3 βαθμίδες Powershift.
Το STRIKE διαθέτει επίσης το σύστημα «Stop & Go» το οποίο ενισχύει τις δυνατότητες και την απόδοση της υδραυλικής ρεβέρσας και επιτρέπει στον οδηγό χειρισμούς χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του φρένου και χωρίς το πάτημα του συμπλέκτη.
Αυτά είναι μόνο η αρχή από τον μακρύ κατάλογο εξοπλισμού. Ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου «ταύρου», μπορεί να απολαύσει επίσης:
  • Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου 145 λίτρα και 8 λίτρα AdBlue,
  • Πίσω υδραυλικό με δυνατότητα μηχανικού ή ηλεκτρονικού ελέγχου,
  • Ανυψωτική ικανότητα πίσω υδραυλικού έως 5.400 kg,
  • Δυνατότητα για 8 εξωτερικές παροχές υδραυλικών και προαιρετικά,
  • Το σύστημα Park Brake και Σύστημα SDD στο τιμόνι για άνεση σε μανούβρες.
Ο νέος κινητήρας FARMotion που φοράει το Lamborghini αυτό προσφέρεται σε 3 ή 4 κυλίνδρους, έχει σχεδιαστεί ειδικά για γεωργική χρήση, αποτελείται από νέο σύστημα έγχυσης καυσίμου Common Rail 2000 bar και μονάδα συνδυασμένης επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) καθώς και καταλυτικό μετατροπέα (DOC) για τη μείωση των εκπομπών αερίων. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως τα ελαστικά που φέρει είναι της MITAS και προσφέρεται ποικιλία μεγεθών ώστε να ταιριάζουν σε κάθε εφαρμογή.
 
Ξέρετε ότι
Τα τρακτέρ Lamborghini καθώς κα τα ελαστικά MITAS, τα εισάγει επίσημα στην ελληνική αγορά η εταιρεία «H ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. με μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην εμπορία αγροτικών μηχανημάτων για πάνω από 60 χρόνια. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων για την άμεση στήριξη των πελατών της!
Για περισσότερες πληροφορίες στα προϊόντα και την ιστορία της Lamborghini – επισκεφθείτε το www.demeter.gr ή την σελίδα των τρακτέρ Lamborghini στο facebook/demetersa.
 
Αν θέλετε να το δείτε και από κοντά, αξίζει να γνωρίζετε πως το μοντέλο θα εκτεθεί, στο περίπτερο της «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε., στην διεθνή έκθεση Agrotica (τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη)!