Πόυ υπερτερούν και πού υστερούν τα Transit & Transit Custom στην μεταξύ τους σύγκριση.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πόυ υπερτερούν και πού υστερούν τα Transit & Transit Custom στην μεταξύ τους σύγκριση.

Transit Vs Transit Custom: Οι μεταφορικές δυνατότητες

Το Transit προβάλλει τις σημαντικά υψηλότερες μεταφορικές δυνατότητες, την ίδια στιγμή που το Transit Custom αντιπαραθέτει την αστική ευχρηστία και το χαμηλότερο κόστος χρήσης και κτήσης. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τη σύγκριση του Μεγάλου και του Μεσαίου Van της Ford.

Δύο από τα πιο δημοφιλή Van -όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης- έρχονται αντιμέτωπα στο συγκριτικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για εσάς. Αμφότερα προέρχονται από τη γκάμα της Ford, η οποία φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά (και για φέτος) στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της χώρας μας.

"Εμφύλιος" στα Van της Ford: Εξετάζουμε και συγκρίνουμε τις μεταφορικές δυνατότητες των βασικών εκδόσεων των Transit και Transit Custom.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Λόγος γίνεται για την πρόταση της μπλε οβάλ εταιρείας στην κατηγορία των Μεσαίων Van, το Transit Custom το οποίο με μερίδιο σχεδόν 22% για το πρώτο 9μηνο του έτους, βρίσκεται στην πρώτη θέση των ελληνικών πωλήσεων στην κλάση του. Απέναντί του τοποθετούμε τον «μεγάλο του αδελφό», το εμβληματικό Transit, το οποίο με μερίδιο λίγο πάνω από το 21%, είναι και αυτό εκ των πρωταγωνιστών της εγχώριας κατηγορίας των Μεγάλων Van.
 
Πολλά είναι αυτά που ενώνουν και άλλα τόσα (ή και περισσότερα) αυτά που τα χωρίζουν και εμείς αποφασίσαμε να σας αποσαφηνίσουμε, διευκολύνοντας μια ενδεχόμενη έρευνα αγοράς. Επικεντρωθήκαμε σε αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον κάθε επαγγελματία, που δεν είναι άλλο από τις μεταφορικές δυνατότητες των δύο μοντέλων. Θέλοντας να κάνουμε τα αποτελέσματα συγκρίσιμα, επιλέξαμε τις βασικές εκδόσεις, τόσο σε ό,τι αφορά στο αμάξωμα όσο και στον κινητήρα.
 
Κοινός παρονομαστής των δύο οχημάτων πέραν από το προφανές, ότι δηλαδή και τα δύο είναι μάρκας Ford, είναι το γεγονός πως αμφότερα εξοπλίζονται με τον ίδιο πετρελαιοκινητήρα, που δεν είναι άλλος από τον 2λιτρο EcoBlue στη βασική έκδοση των 105 ίππων. Μία ακόμα ομοιότητα των δύο Van είναι πως και στα δύο η κίνηση μεταδίδεται στον εμπρόσθιο άξονα. Επιπλέον και στα δύο μοντέλα έχει απονεμηθεί από τον Euro NCAP το «χρυσό μετάλλιο» αναφορικά με την ασφάλεια που προσφέρουν τα επικουρικά ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτουν.
 
Κάπου εδώ, όμως, αρχίζουν και οι διαφορές, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω, αναλυτικό πίνακα…