Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για αλλαγή ελαστικών - Βάζω 2 !

7.748 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2021)

Τι πιο ασφαλές για τις -απαραίτητες- μετακινήσεις μας αυτή την περίοδο από το αυτοκίνητο; Μας πηγαίνει με ασφάλεια στην δουλειά, στο σούπερ μάρκετ, στον γιατρό ή για τις προμήθειες από κάποιο φαρμακείο. Τι κάνουμε όμως αν τα ελαστικά μας είναι φθαρμένα (και επικίνδυνα) ή αν μας πιάσει λάστιχο. Προφανώς τα αλλάζουμε άμεσα!

Είτε για λόγους πρόληψης αν έχει έρθει η ώρα για αλλαγή τους, είτε αν θέλω να μου τα ελέγξουν λόγω ακινησίας, είτε θέλω να μην πέσω αργότερα με τους πολλούς. Μπορώ να το πάω τώρα.

Πολλοί αναρωτιούνται, τι γίνεται αν χρειάζεται έκτακτη επισκευή, συντήρηση ή αλλαγή ελαστικών  το αυτοκίνητο μου; Μπορώ να πάω συνεργείο ή βουλκανιζατέρ ; Τι συμπληρώνω στην φόρμα; Πως είμαι καλυμμένος ;

Βάζω 2 λοιπόν (στην έντυπη Βεβαίωση κατ εξαίρεση μετακίνησης ή στο Sms που στέλνω)
και το πάω συνεργείο ή στην εμπορία ελαστικών που θα μου αλλάξει τα λάστιχα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά, τι πρέπει να κάνει όποιος χρειάζεται να επισκεφθεί το συνεργείο ή το βουλκανιζατέρ που έχει τα ελαστικά που επέλεξε (αφού πρώτα καλέσει για ραντεβού):

Μπορείτε να στείλει από το κινητό του μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2 που αντιστοιχεί στην παρακάτω αιτιολογία.(μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

Εναλλακτικά, συμπλήρωση αίτησης τύπου Β από το forma.gov.gr και επιλογή του Β2 (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Η αίτηση πρέπει να φέρει την υπογραφή του ενδιαφερόμενου και τα στοιχεία του.
Έτσι και νόμιμος είμαι και ασφαλής.