Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για επιδόσεις «βαρέων βαρών»!

15.880 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Η αποδοτικότητα των σύγχρονων βαρέων επαγγελματικών οχημάτων βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ελαστικά που με τα οποία εφοδιάζονται. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες προτάσεις του μήνα.

Σύμφωνα με διεθνείς μετρήσεις, το κόστος των ελαστικών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους που επηρεάζουν το συνολικό λειτουργικό κόστος μιας μεταφορικής επιχείρησης καθώς, ανέρχεται σε ετήσια βάση έως και το 30% του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας ενώ βαρέως επαγγελματικού οχήματος.
Εκτός όμως της αποδοτικότητας, οι σωστές επιλογές σε ότι αφορά στον τύπο και την ποιότητα των ελαστικών, επηρεάζει σημαντικά και την οδική ασφάλεια για όλους τους χρήστες του δρόμου, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις αρνητικές –πάντα- επιπτώσεις που έχει μια ξαφνική ακινητοποίηση ενός επαγγελματικού οχήματος λόγω προβλήματος στα ελαστικά, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.
Με βάση όλα τα παραπάνω, σας προσφέρουμε τέσσερις εξαιρετικές προτάσεις ελαστικών για διάφορους τύπους βαρέων επαγγελματικών οχημάτων με βασικά τους γνωρίσματα τη μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, την οικονομία καυσίμου που διασφαλίζουν, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και φυσικά την ασφάλεια που προσφέρουν.