Το Dacia Dokker Van αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή στην ελληνική αγορά για την κατηγορία των Vanettes…

… μεταξύ άλλων, χάρη στην εξαιρετική σχέση απόδοσης / Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας…

… γεγονός που του έχει διασφαλίσει έναν κορυφαίο συντελεστή Value-for-Money.

Η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον σύγχρονο επαγγελματία

Με τη σφραγίδα αξιοπιστίας του Groupe Renault και δύο συνεχείς βραβεύσεις ως «Best Value-for-Money Επαγγελματικό» στον θεσμό «Best Pro Car», το Dacia Dokker δεν είναι απλώς ένα «εργαλείο» αλλά μια… έξυπνη ιδέα και μια σωστή επαγγελματική κίνηση!

 
Η σφραγίδα αξιοπιστίας του Groupe Renault, που διατηρεί μακρόχρονη παράδοση ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μόνο ένα από τα εχέγγυα που συνοδεύουν το Dacia Dokker και στην ελληνική αγορά.
Το εν λόγω Vanette δεν είναι ωστόσο ένα ακόμη «εργαλείο» αλλά θα εξελιχθεί και στον πιο έμπιστο και αποδοτικό «συνεργάτη» σας καθώς η εντυπωσιακή Σχέση Τιμής – Αξίας που το συνοδεύει, έχει διακριθεί μεταξύ άλλων και μέσω του διαγωνισμού – θεσμού «Best Pro Car» by Auto Τρίτη, όπου και απέσπασε τον τίτλο του «Best Value-for-Money Επαγγελματικού» για δύο συνεχείς χρονιές (2020 & 2021)!
Γιατί με Κόστος Συντήρησης της τάξης των 0,5 ευρώ/ημέρα(!) για την πρώτη πενταετία, το Dacia Dokker Van είναι μια έξυπνη και σωστή επαγγελματική κίνηση αύξησης της αποδοτικότητας και περιορισμού του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι!
 
 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ