Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος και διακρίνεται για την καλή ποιότητα των υλικών, την εργονομία και την πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση της καμπίνας.

Ευχάριστος σχεδιαστικά και ευανάγνωστος, ο πίνακας οργάνων προσφέρει άμεση πληροφόρηση στον οδηγό για πλήθος λειτουργιών του οχήματος.

Η κεντρική κονσόλα διακρίνεται για την εξαιρετική εργονομία της θέσης των χειριστηρίων για συστήματα όπως το ραδιόφωνο, το κλιματιστικό κ.ο.κ.

Πολλαπλές θήκες έχουν προβλεφθεί τόσο στο επάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας και του ταμπλό…

… όσο και στο εσωτερικό των θυρών. Παράλληλα, το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει μεγάλο βάθος.

Επιπρόσθετα, το όχημα μπορεί να εφοδιαστεί με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από το διπλό κάθισμα του συνοδηγού.

Ευχάριστος σχεδιαστικά και άνετος εσωτερικός διάκοσμος

28.436 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2016)

Στο εσωτερικό του νέου Fiat Talento, τόσο ο οδηγός όσο και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες θα αισθανθούν άνετα από την πρώτη στιγμή και σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζει τόσο η καλαίσθητη σχεδίαση όσο και το υψηλό επίπεδο της εργονομίας. 
Η βασική έκδοση του μοντέλου περιλαμβάνει δύο θέσεις για τον συνοδηγό ενώ εξαιρετική είναι η θέση οδήγησης με τον οδηγό να μπορεί να βρει άμεσα και εύκολα τις κατάλληλες ρυθμίσεις αναλόγως του σωματότυπου του. 
Όπως προαναφέραμε, ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο εσωτερικό του Fiat Talento είναι οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες (και στις εκδόσεις Van) που διασφαλίζουν ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο για τον οδηγό ενώ, εξαιρετικοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι. 
Οι επιβαίνοντες στο όχημα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις θέσεις στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας και του ταμπλό, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο εσωτερικό των θυρών ή και κάτω από τις βάσεις του διπλού καθίσματος για τον συνοδηγό, με τον κατασκευαστή να αναφέρει πως η συνολική χωρητικότητα των χώρων για μικροαντικείμενα εντός της καμπίνας ανέρχεται έως και στα 90λτ.!
Πέραν αυτού, το Talento δεν θα μπορούσε παρά να εξοπλίζεται με πολλαπλές λύσεις σε ότι αφορά στην άνεση και την ασφάλεια των επιβατών όπως π.χ. προηγμένα συστήματα πολυμέσων (και με οθόνη αφής έως και 7 ιντσών). 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)