Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα, το Fiat Talento θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του οδηγού και θα τον… ακολουθήσει με άνεση ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς κίνησης τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης, με ουδέτερη και άκρως προβλέψιμη οδική συμπεριφορά παντού και πάντα.

    Δυναμική, άνετη και ουδέτερη οδική συμπεριφορά

    28.435 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2016)

    Η εξαιρετική κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων του οχήματος, η πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης αλλά και τα ισχυρά φρένα, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ομοιογενούς συνόλου στην περίπτωση του Fiat Talento αναφορικά με την οδική συμπεριφορά του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες. 
    Ο οδηγός θα εκτιμήσει το «γρήγορο» και σαφές σύστημα διεύθυνσης ενώ, ο μικρός εμπρός πρόβολος ενισχύει την πολύ καλή ευελιξία του οχήματος κατά τους ελιγμούς σε σημεία με περιορισμένο χώρο. 
    Η ανάρτηση φιλτράρει πλήρως το σύνολο σχεδόν των ανωμαλιών του οδοστρώματος ενώ, εφόσον το επιθυμεί, ο οδηγός μπορεί να κινηθεί σε πραγματικά γρήγορους ρυθμούς ακόμη και σε επαρχιακές διαδρομές με συνεχόμενες κλειστές στροφές. 
    Στην υπηρεσία του εξάλλου βρίσκονται πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της δυναμικής συμπεριφοράς του οχήματος όπως το ABS με EBD, το EBA (Emergency Brake Assistant) ή το ESC με Hill Holder και Traction+ που ευνοούν την εκκίνηση του οχήματος σε σημεία με έντονη κλίση ή την κίνηση του σε έντονες εδαφικές ανωμαλίες γενικότερα. 
    Παράλληλα, στον εξοπλισμό του Fiat Talento περιλαμβάνονται (έστω και προαιρετικά) στοιχεία όπως η κάμερα οπισθοπορείας με ενδείξεις στον κεντρικό καθρέπτη, το σύστημα υποβοήθησης ρυμούλκησης «Trailer Stability Assist» κ.ο.κ. 

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)