Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι επιβατικές εκδόσεις «Combi» του νέου Fiat Talento μπορούν να φιλοξενήσουν στο εσωτερικό τους έως και 9 επιβάτες ή 3 ευρωπαλέτες (χωρίς τα καθίσματα).

Στις επιβατικές εκδόσεις «Combi» προσφέρονται αεραγωγοί και πλαφονιέρες σε όλες ανεξαιρέτως τις σειρές καθισμάτων.

Με όλες τις σειρές καθισμάτων στη θέση τους, ο χώρος για τις αποσκευές έχει ωφέλιμο όγκο από 1,0 – 1,8 κ.μ. (μέχρι την εταζέρα).

¶νετοι χώροι για έως και 9 επιβάτες

28.437 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2016)

Δεδομένου του χαρακτήρα του, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Fiat Talento είναι οι εξαιρετικοί χώροι που προσφέρει στο εσωτερικό του για επιβάτες και αποσκευές. 
Στις επιβατικές εκδόσεις «Combi», μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και 9 επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων, με το μεγάλο άνοιγμα των πλευρικών θυρών (πλάτος 1.030χλστ.) καθώς και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (απόσταση από το έδαφος) να ευνοούν την άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος. 
Όλες οι θέσεις εφοδιάζονται με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και θα διατηρήσουν ξεκούραστους τους επιβάτες ακόμη και μετά από πολύωρα δρομολόγια ενώ, στις περιπτώσεις που αυτό απαιτείται, τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη σειρά καθισμάτων, μπορούν να αφαιρεθούν άνετα και γρήγορα προκειμένου να διασφαλιστεί ένας μεγάλος επίπεδος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος φόρτωσης με μήκος από 2.537 – 4.150 χλστ., αναλόγως της έκδοσης του μεταξονίου και την αναδίπλωση ή όχι του καθίσματος του συνοδηγού. 
Σε αυτόν μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα με όγκο έως και 8,6κ.μ. (μακρύ μεταξόνιο – υψηλή οροφή) ή έως και τρεις ευρωπαλέτες (ακόμη και στις εκδόσεις με κοντό μεταξόνιο). 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)