Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Volvo 9700 DD θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 4 Φεβρουαρίου.

Η σκανδιναβική εκδοχή του Volvo 9700 DD μπορεί να μεταφέρει έως και 96 επιβάτες.

Νέο διώροφο λεωφορείο Volvo 9700 DD

4.714 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2021)

Μια πρώτη γεύση του νέου διώροφου Volvo 9700 DD που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, μας δίνει η Volvo Buses. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το νέο premium λεωφορείο των Σουηδών.

Η Volvo Buses ετοιμάζεται να λανσάρει την ολοκαίνουργια έκδοση του διώροφου Volvo 9700 DD, το οποίο προορίζεται να δραστηριοποιηθεί εντός της ευρωπαϊκής αγοράς. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, η σουηδική μάρκα είχε παρουσιάσει το ύψους 4,25 μέτρων διώροφο ομώνυμο μοντέλο της, το οποίο έχει κατασκευαστεί ειδικά για τις ανάγκες των σκανδιναβικών χωρών.
Με ύψος τεσσάρων μέτρων, η νέα διώροφη εκδοχή του Volvo 9700 θα παρουσιαστεί σε μία διαδικτυακή εκδήλωση στις 4 Φεβρουαρίου, όταν θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Οι Σουηδοί, σημειώνουν πως πρόκειται για ένα αρκετά ευέλικτο όχημα, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως λεωφορείο όσο και ως πούλμαν.
Το νέο Volvo 9700 DD, θα εμπλουτίσει τη γκάμα τουριστικών λεωφορείων της Volvo Buses, η οποία αποτελείται από το Volvo 9700 και το βραβευμένο Volvo 9900. Φέρει τον κινητήρα Volvo D11K460, ένα 11λιτρο σύνολο απόδοσης 460 ίππων, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει με Diesel, HVO (υδρογονοκατεργασμένα φυτικά έλαια) και Biodiesel (B100). Υπεύθυνη για το αμάξωμα του οχήματος, είναι η εταιρεία Carrus Delta OY από τη Φινλανδία.
Ο Ulf Magnusson, Senior Vice President, Business Unit Europe, της Volvo Buses, είπε σχετικά: «Με το λανσάρισμα του Volvo 9700 DD για ευρωπαϊκή λειτουργία, έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα λεωφορείων και τουριστικών λεωφορείων με μεγάλη ποικιλία εκδόσεων για να επιλέξουν οι πελάτες. Έχουμε ήδη λάβει αρκετές παραγγελίες για το διώροφο από τη σκανδιναβική αγορά και είναι πολύ ευχάριστο ότι τώρα θα είμαστε επίσης σε θέση να προσφέρουμε σε άλλους Ευρωπαίους πελάτες αυτό το premium τουριστικό λεωφορείο».