Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πέραν των εξαιρετικά μεγάλων γωνιών του αμαξώματος που έχει να επιδείξει η X-Class…

… το γερμανικό Pick-Up είναι σε θέση να διαβεί υδάτινα εμπόδια με βάθος έως και 600 χλστ.

Mercedes-Benz X-Class: Πολυτελής όσο και σκληροτράχηλη

7.635 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Αν και η πολυτέλεια σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρει για όλους τους επιβάτες της αποτελούν τα βασικά γνωρίσματα της –μόνο διπλοκάμπινης- πρότασης της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Pick-Up, η X-Class τα… καταφέρνει ιδιαίτερα καλά και σε απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές.
Χωρίς ωστόσο διάθεση αστεϊσμών, το γερμανικό Pick-Up έχει να επιδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία (στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας, ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρός και πολλαπλών -5- συνδέσμων πίσω) που διασφαλίζουν την στιβαρότητα και την ακαμψία του αμαξώματος σε έντονες στρεβλώσεις λόγω των έντονων εδαφικών ανωμαλιών που θα κληθεί να διαβεί.
Αναλόγως της έκδοσης, η X-Class έχει να επιδείξει ελάχιστη απόσταση από το έδαφος έως και στα 222 χλστ. ενώ εξαιρετικές είναι οι γωνίες προσέγγισης (έως 30 μοίρες), ράμπας (έως 22 μοίρες) και διαφυγής (έως 25 μοίρες).
Την ίδια στιγμή το εν λόγω Pick-Up μπορεί να κινηθεί υπό πλευρική κλίση σε γωνία έως και 49,8 μοιρών (αναρριχητική ικανότητα έως και 45 μοίρες), ενώ μπορεί (σύμφωνα με τον κατασκευαστή) να περάσει από υδάτινα εμπόδια με βάθος έως και 600 χλστ.