Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Solaris Urbino 18 hydrogen: Τιμήθηκε ως «International Bus of the Year»!

1.575 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
Solaris Urbino 18 hydrogen: Τιμήθηκε ως «International Bus of the Year»!

-Πρώτη φορά που το συγκεκριμένο βραβείο καταλήγει σε υδρογονοκίνητο όχημα
-Με έναν μόνο ανεφοδιασμό, πετυχαίνει αυτονομία τουλάχιστον 600 χλμ

Πρώτη φορά που το συγκεκριμένο βραβείο καταλήγει σε υδρογονοκίνητο όχημα

Παίρνοντας στα χέρια του το βραβείο για το «International Bus of The Year», ο διευθύνων σύμβουλος της Solaris, Javier Iriarte, είχε δυο λόγους για να αισθάνεται υπερήφανος. Ο ένας ήταν πως η Solaris απέσπασε την συγκεκριμένη πολυπόθητη τιμητική διάκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία ύστερα από το 2017, όταν ο τίτλος είχε καταλήξει στο Urbino 12 Electric.
Ο δεύτερος λόγος ήταν πως αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο ένα όχημα που κινείται με υδρογόνο, ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην IAA Transportation 2024.
Σύμφωνα, άλλωστε, με την ίδια την εταιρεία: «Το Solaris Urbino 18 hydrogen ξεχωρίζει με την πρωτοποριακή τεχνολογία υδρογόνου, η οποία του επιτρέπει να διανύει έως και 600 χιλιόμετρα με έναν μόνο ανεφοδιασμό χωρίς εκπομπές ρύπων - γεγονός που το καθιστά μια βιώσιμη και αποτελεσματική λύση για τις σύγχρονες δημόσιες μεταφορές. Η Solaris είναι ηγέτης στην Ευρώπη στην τεχνολογία υδρογόνου, έχοντας παραδώσει πάνω από 260 λεωφορεία υδρογόνου, με σχεδόν 600 ακόμη σε παραγγελία».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>