Τα Pick Up μιας νέας εποχής

Με αφορμή την προσεχή «Agrotica 2020» σας παρουσιάζουμε ορισμένα ιδιαίτερα αποδοτικά Pick-Up, τα οχήματα δηλαδή που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τον αγροτικό κλάδο.

Από 30/1 έως 2/2, η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «Agrotica 2020» ανοίγει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, φιλοδοξώντας να παραμείνει ως ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά brands στον τομέα της γεωργίας, τόσο στην βαλκανική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.
Υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη διοργάνωση (2019) ανέβασε το επίπεδο και τα μεγέθη της Argotica σε νέα ύψη καθώς, περισσότεροι από 1.950 εκθέτες σε εκθεσιακούς χώρους άνω των 60.000 τ.μ. υποδέχθηκαν περισσότερους από 143.000 επισκέπτες!
Στο πλαίσιο αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής διοργάνωσης, φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε ορισμένες εκ των κορυφαίων προτάσεων της ελληνικής αγοράς των Pick-Up, μια κατηγορία οχημάτων άρρηκτα συνδεδεμένη με τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην γεωργία και την κτηνοτροφία.