Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Isuzu D-Max συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αποδοτικών Pick-Up.

    Isuzu D-Max: Πληρέστατη επιλογή για «ώριμους» επαγγελματίες

    93.767 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

    Με εξαιρετική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού που συνδυάζεται με κορυφαία ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης, το ανανεωμένο –μέσα στο 2019- Isuzu D-Max αποτελεί μια εκ των πληρέστερων προτάσεων στην αγορά των Pick-Up.
    Διαθέσιμο σε εκδόσεις με κοντή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα, το D-Max είναι σε θέση να υποστηρίξει πάσης φύσεως χρήσεις, ενώ την ίδια στιγμή οι εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του και η δυνατότητα υποστήριξης φορτίων βάρους έως και 1.310 κιλών, του επιτρέπει να σταθεί… στο πλευρό του ιδιοκτήτη του ακόμη και στα δύσκολα.
    Κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα του D-Max, εδράζεται ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας –μόλις- 1,9λτ. που ωστόσο διακρίνεται για την εξαιρετική λειτουργία του, την –χωρίς «κενά»- απόδοση του σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας του, που αποδίδει ισχύ 164 ίππων και μέγιστη ροπή 360 Nm από τις 2.000 σ.α.λ.
    Σε συνδυασμό με τα χειροκινήτα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης, το εν λόγω μηχανικό σύνολο επιδεικνύει ιδιαίτερα περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και συμβάλλει τα μέγιστα στο χαμηλό Συνολικό Κόστος Χρήσης του ιαπωνικού Pick-Up.
    Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε τους άφθονους χώρους για έως και πέντε επιβάτες (στις Double Cab εκδόσεις) καθώς και το περιορισμένο κόστος αγοράς του D-Max, στοιχεία που του έχουν διασφαλίσει μια περίοπτη θέση στη συνείδηση των ελλήνων επαγγελματιών.