Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Ford Ranger αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της ελληνικής αγοράς των Pick-Up.

    Ford Ranger: Συλλέκτης βραβεύσεων!

    93.789 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

    Η νέα γενιά του Ford Ranger απέσπασε πρόσφατα το βραβείο «International Pick-Up Award» για το 2020, μια διάκριση που έχει να επιδείξει και η προηγούμενη γενιά του (2013).
    Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εμφανίζεται σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς ενώ, εξακολουθεί να διατίθεται σε εκδόσεις με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα.
    Αναλόγως της έκδοσης, το Ranger είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους ακόμη και άνω των 1.200 κιλών ενώ, η ελκτική του ικανότητα ανέρχεται στους 3,5t.
    Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Ranger περιλαμβάνει εκδόσεις με ισχύ 130, 170 ή 213 ίππων (διπλό turbo) του προηγμένου πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 2,0λτ. με μέγιστη ροπή από 340 – 500 Nm, που συνδυάζονται τόσο με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων όσο και με αυτόματο 10 σχέσεων(!).
    Εκτός όμως όλων των παραπάνω, το νέο Ranger είναι ίσως το πιο προηγμένο τεχνολογικά όχημα της κατηγορίας του αυτήν τη στιγμή δεδομένου ότι στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τα Pedestrian Detection, Active Park Assist, SYNC 3 με φωνητικές εντολές, Pre-Collision Assist, Active Noise Control, Adaptive Cruise Control κ.ά.
    Καταλήγοντας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μια μικρή αναφορά στις εκδόσεις «Raptor» που ουσιαστικά αποτελούν η ιδιαίτερη πρόταση στην κατηγορία των Pick-Up, δεδομένου ότι αποτελούν ότι πληρέστερο αυτήν τη στιγμή στην αγορά, στα αγωνιστικά οχήματα που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στο Ράλι Dakar!