Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Mitsubishi L200 έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερα δυναμική και επιβλητική σχεδίαση.

    Mitsubishi L200: Πετά το γάντι στον ανταγωνισμό

    93.783 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

    Η νέα γενιά του L200 ξεκίνησε ήδη την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά με πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, πληρέστερο επίπεδο εξοπλισμού και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής.
    Ωστόσο, διατηρεί αναλλοίωτα ορισμένα από τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων γενιών του όπως το εξαιρετικό σύστημα τετρακίνησης Super Select II, το οποίο μάλιστα έχει αναβαθμιστεί με διάφορες προκαθορισμένες λειτουργίες με βάση το οδόστρωμα.
    Επί της ουσίας, το L200 θα εξακολουθήσει να διατίθεται σε εκδόσεις Club ή Double Cab με ωφέλιμο χώρο φόρτωσης μήκους από 1,52 – 1,85μ. την ίδια στιγμή που η μέγιστη ελκτική του ικανότητα για trailers με φρένα ανέρχεται στους 3,1t.
    Πέραν αυτού, το νέο L200 είναι διαθέσιμο με έναν επίσης νέο πετρελαιοκινητήρα 2.268 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 150 ίππων και μέγιστη ροπή 400Nm, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
    Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως από την πρώτη μας επαφή με το δυναμικό Pick-Up της Mitsubishi, τόσο στο εξωτερικό όσο και επί ελληνικού εδάφους, είναι σαφές πως η 6η γενιά του L200 είναι το πληρέστερο και πιο αποδοτικό Pick-Up που κατασκεύασε ποτέ η ιαπωνική εταιρεία και σίγουρα, ένα από τα καλύτερα της ελληνικής αγοράς ως προς τη σχέση τιμής  - αξίας που επιδεικνύει.