Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το VW Amarok αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά Pick-Up σε παγκόσμιο επίπεδο.

    VW Amarok: Πολυτέλεια και επιδόσεις που συναρπάζουν

    93.788 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

    Ο εκπρόσωπος της Vokswagen Επαγγελματικά στην κατηγορία των Pick-Up αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση από όλες τις απόψεις.
    Η επιβλητική και συνάμα δυναμική σχεδίαση του διπλοκάμπινου (αποκλειστικά) αμαξώματος, συνδυάζεται με εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό για πέντε ενήλικους, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε εντυπωσιακά στοιχεία του εξοπλισμού όπως π.χ. τα ηλεκτρικά ελεγχόμενα καθίσματα  «ergoComfort».
    Πέραν αυτού, με το μεικτό βάρος του Amarok να ανέρχεται στους 2,92t., είναι σε θέση να έλξει φορτία έως και άνω των 3,0t. ενώ, ο χώρος φόρτωσης του έχει μήκος 1,55μ., πλάτος 1,62μ. και απέχει μόλις 780χλστ. από το έδαφος.
    Εκεί όμως που το VW Amarok διαχωρίζεται από τον ανταγωνισμό είναι στον τομέα του κινητήρα.
    Πιο συγκεκριμένα, το γερμανικό Pick-Up είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά με έναν 3,0λιτρο V6 πετρελαίοκινητήρα σε εκδόσεις με ισχύ 204, 224 ή 258 ίππων με μέγιστη ισχύ έως και 580(!)Nm.
    Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, με μετατροπέα ροπής, που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις στο Amarok ανεξαρτήτως της διαδρομής στην οποία κινείται ή το βάρος του μεταφερόμενου φορτίου.