Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα «εργαλεία» με την κορυφαία σχέση τιμής-αξίας

47.856 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

Η σχέση τιμής – αξίας καθορίζει στον ύψιστο βαθμό την εμπορικότητα αλλά και την αποδοτικότητα των επαγγελματικών οχημάτων. Δείτε τις κορυφαίες «Value-for-money» επιλογές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις!

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού – θεσμού «Best PRO Car 2021», οι αναγνώστες του περιοδικού μας και της ιστοσελίδες pro.autotriti.gr, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν (χωρίς περιορισμούς) και φέτος το κορυφαίο –κατά τη γνώμη τους- εκπρόσωπο της ελληνικής αγορά ελαφρών επαγγελματικών, με γνώμονα τη σχέση τιμής – αξίας!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Φυσικά, η σχέση τιμής – αξίας είναι χωρίς αμφιβολία μια αρκετά δύσκολη… εξίσωση δεδομένου ότι σε αυτήν μπορούν να προσμετρηθούν πάμπολλες παράμετροι όπως η αρχική τιμή αγοράς, το κόστος χρήσης / συντήρησης σε βάθος χρόνου, οι αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες (που μειώνουν π.χ. τα δρομολόγια), ο εξοπλισμός του οχήματος σε συνάρτηση με την τιμή αγοράς του κ.ά.Τη ίδια στιγμή, η μεταπωλητική αξία που ενδεχομένως το εκάστοτε όχημα διατηρεί στην αγορά των μεταχειρισμένων, είναι ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει το value-for-money του καθώς, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως ένα επαγγελματικό όχημα είναι πρωτίστως και πάνω όλα ένα… εργαλείο που καλείται να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες χρήσεις.
Με αυτό το δεδομένο, η ποικιλία των εξειδικευμένων αξεσουάρ που η αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει για αυτό προκειμένου να είναι σε θέση να καλύψει ακόμη και ιδιαίτερες –εξατομικευμένες- χρήσεις, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που προσμετρείται στην υψηλή σχέση τιμής – αξίας, όπως φυσικά και η δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών διαφορετικών τύπων υπερκατασκευών / διασκευών.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τη περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, για ευνόητους λόγους που σχετίζονται με το λειτουργικό κόστος μιας επιχείρησης που αφορά στη χρήση του εν λόγω οχήματος κ.ά.
Με βάση λοιπόν τις προτιμήσεις των δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του Auto Τρίτη Επαγγελματικά και του pro.autotriti.gr, που συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά στον διαγωνισμό – θεσμό του «Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς» για το 2021, υπενθυμίζουμε τις πέντε κορυφαίες προτάσεις που εσείς επιλέξατε στην ερώτηση: «Ποια θεωρείτε πως είναι η Value-for-Money αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου της χρονιάς;»:
  1. Dacia Dokker: 1.260 ψήφοι (μερίδιο 10,8%)
  2. Ford Transit: 720 ψήφοι (μερίδιο 6,1%)
  3. Toyota Hilux: 700 ψήφοι (μερίδιο 6,0%)
  4. Fiat Doblo Cargo: 640 ψήφοι (μερίδιο 5,5%)
  5. Fiat Ducato: 630 ψήφοι (μερίδιο 5,4%).

Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές των βραβείων Best Pro Car 2021 εδώ... 



 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »