Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αν και παραμένει άγνωστο το πότε (και αν) θα δούμε το Pick-Up της Kia, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της KDesign AG, δημιούργησαν με τη φαντασία και την ψηφιακή πένα τους το Kia SantaCruz.

Στηρίζεται στο επερχόμενο Pick-Up, Hyundai Santa Cruz, στο οποίο έχουν προστεθεί εμπρός – πίσω αισθητικά στοιχεία του Kia Sorento.

Θα μπορούσε να είναι αυτό το Pick-Up της Kia;

3.218 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2021)

Τι θα συμβεί αν φτιάξουμε ένα «mashup» αναμειγνύοντας στοιχεία από το επερχόμενο Pick-Up της Hyundai, Santa Cruz, με στιλιστικές λεπτομέρειες από το SUV, Kia Sorento; Η απάντηση στην οθόνη σας, όπως και όλες οι πληροφορίες για το τι θα γίνει τελικά με το Pick-Up της Kia.

Μετά τις πρώτες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα η Hyundai Β. Αμερικής για το επερχόμενο Pick-Up της κορεάτικης μάρκας, το Santa Cruz, αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον για το τι θα γίνει με το αντίστοιχο μοντέλο της «αδελφής» Kia, το οποίο με βάση τα έως τώρα δεδομένα επρόκειτο να λανσαριστεί κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά.
 
Ωστόσο, με δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Kia στην Αυστραλία, Damien Meredith, παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις των επικεφαλής της Kia για το εν λόγω μοντέλο. «Δεν έχουμε ακόμα μια σαφή κατεύθυνση για το τι θα συμβεί με το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, αυτή είναι η αλήθεια. Ελπίζουμε ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα συμβεί κάτι με το LCV με το εμπορικό σήμα μας, όχι μόνο για την Αυστραλία αλλά και παγκοσμίως. Πάντως, εάν δεν κρύβουν πράγματα από εμάς, το 2022 δεν πρόκειται να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Αυστραλίας.
 
Το παραπάνω, όμως, δεν φαίνεται να πτόησε τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της KDesign AG, οι οποίοι δημιούργησαν με τη φαντασία και την ψηφιακή πένα τους το Kia SantaCruz, ένα αρκετά ρεαλιστικό Pick-Up το οποίο -όπως μαρτυρά και το όνομά του- στηρίζεται στο επερχόμενο Hyundai Santa Cruz, στο οποίο έχουν προστεθεί εμπρός – πίσω αισθητικά στοιχεία του Kia Sorento.
 
Συνολικά, το σουλούπι της σχεδιαστικής σπουδής (rendering) είναι πανομοιότυπο με αυτό του Hyundai Santa Cruz και σε αυτό έχουν μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιοι οι θόλοι των τροχών και τα μαρσπιέ του κορεάτικου Pick-Up. Από εκεί και πέρα, στο εμπρός τμήμα του Pick-Up η ταύτιση με το Sorento είναι παραπάνω από εμφανής με τα φωτιστικά σώματα με τα LED ημέρας και την σκούρα γρίλια της μάσκας, να δίνουν κανονικά το παρών. Πίσω, εκ νέου συναντάμε τα φανάρια του SUV της Kia, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει αρκούντως «επαγγελματικό».