Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Ford Transit Custom PHEV μετατρέπεται από την Campervan Co. σε ένα υβριδικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που φορτίζει τις μπαταρίες του στην πρίζα (plug-in-hybrid).
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Transit Custom PHEV μετατρέπεται από την Campervan Co. σε ένα υβριδικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που φορτίζει τις μπαταρίες του στην πρίζα (plug-in-hybrid).

Το Ford Transit Custom PHEV ως τροχόσπιτο

5.697 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2022)

Ιδανικό όχημα διακοπών για όσους έχουν οικολογικές ανησυχίες αλλά δεν θέλουν να έχουν το άγχος της αυτονομίας και της πρίζας, μοιάζει να είναι το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Eco Evolution από τη Σκοτία, το οποίο στηρίζεται στο plug-in-hybrid, Ford Transit Custom PHEV.

Διακοπές με το υβριδικό Ford Transit Custom!

  • Το plug-in-hybrid «Eco Evolution» από τη Σκοτία
  • Ηλεκτρικό για 42 χλμ. – Συνολική αυτονομία 605 χλμ.
  • Φωτοβολταϊκά: αναδιπλούμενα & οροφής για 1.000 watt
  • Όλες οι ανέσεις για 4 ή 6 επιβάτες
 
Μπορεί τα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα να πληθαίνουν, ωστόσο παραμένει το ζήτημα της αυτονομίας, καθώς τα εν λόγω οχήματα έχουν υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις, τόσο για να κινηθούν από το ένα μέρος στο άλλο, όσο και για να υποστηρίξουν τη διαβίωση των επιβατών τους όσο αυτοί κάνουν τις διακοπές τους.
 
Για αυτό το λόγο, μια ενδιάμεση λύση είναι ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που κινείται μερικώς με ηλεκτρισμό, σαν την πρόταση της Campervan Co. από τη Σκοτία, η οποία παίρνοντας ως βάση το Ford Transit Custom PHEV, δημιούργησε το Eco Evolution, ένα υβριδικό όχημα που φορτίζει τις μπαταρίες του στην πρίζα (plug-in-hybrid).
 
Σημειώνεται πως η Campervan Co. ειδικεύεται στα υβριδικά camper vans, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που λανσάρει ένα plug-in hybrid μοντέλο, του οποίου οι τιμές στη Σκοτία ξεκινούν από τις 75.995 λίρες ή τα 91.190 ευρώ που λέμε και εμείς. Δεν το λες και φθηνό…


Για 4 ή 6 επιβάτες προορίζεται το Eco Evolution από τη Σκοτία.

Για 4 ή 6 επιβάτες προορίζεται το Eco Evolution από τη Σκοτία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ηλιακά πάνελ 1.000 watt

Σε κάθε περίπτωση, το Eco Evolution μπορεί να κινηθεί με ηλεκτρική ενέργεια για 42 χλμ., πριν αναλάβει δράση ο 1.000άρης EcoBoost κινητήρας βενζίνης, ώστε να επιτευχθεί η συνολική αυτονομία των 605 χλμ. Σημαντική βοήθεια στην ενεργειακή αυτονομία του οχήματος δίνουν τα φωτοβολταϊκά πάνελ των 1.000 watt, τα οποία βρίσκονται στην οροφή, αλλά και σε μία αναδιπλούμενη επιφάνεια που οι επιβαίνοντες θα απλώσουν μόλις κατασκηνώσουν.
 
Τα ηλιακά πάνελ αναλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη θέρμανση και τον κλιματισμό του εσωτερικού. Όλες οι συσκευές (επαγωγικές εστίες, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, καφετιέρα κτλ) είναι φυσικά ηλεκτρικές και παίρνουν την ενέργεια που αποθηκεύεται στις μπαταρίες των 3.000 watt που προέρχονται από την Clayton Power.

Με οικιακές ανέσεις

Από εκεί και πέρα, το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με βάση το Transit Custom, προσφέρει χώρο για ύπνο σε 4 άτομα (2 στην οροφή και δύο στο σαλόνι), ενώ μπορεί να αποκτηθεί και σε έκδοση 6 επιβατών. Η εταιρεία τονίζει πως έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά χαμηλού βάρους, ώστε να βελτιωθεί η αυτονομία του οχήματος.
 
Ανάμεσα στις ανέσεις, αξίζει να αναφέρουμε το Wi-Fi όπως και το σύστημα μαγειρέματος το οποίο σύρεται ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά. Τα εμπρός καθίσματα μπορούν να περιστραφούν, ενώ στο πορτμπαγκάζ προαιρετικά τοποθετείται το σύστημα αποθήκευσης Superglide Varitrak.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »