Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αυτή είναι η camper van έκδοση του νέου Nissan Primastar που ακούει στο όνομα «Seaside by Dethleffs».
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η camper van έκδοση του νέου Nissan Primastar που ακούει στο όνομα «Seaside by Dethleffs».

Το νέο Nissan Primastar γίνεται τροχόσπιτο (+vid)

6.447 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2022)

Μπορεί ο χειμώνας να είναι ακόμα εδώ, αλλά το μυαλό όλων μας τρέχει ήδη στις καλοκαιρινές διακοπές, ειδικά όταν βλέπουμε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα όπως το «Seaside by Dethleffs» που στηρίζεται στο νέο Nissan Primastar.

Καλές διακοπές με το Nissan Primastar «Seaside by Dethleffs»!

  • Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο από την Dethleffs
  • Με pop-up οροφή που ανοίγει πλήρως
  • Ανέσεις για έως 6 εκδρομείς
  • Με 150 ή 170 ίππους & 6άρι αυτόματο κιβώτιο
 
Η Nissan παρουσιάζει το Primastar «Seaside by Dethleffs», ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που δημιουργήθηκε με βάση το νέο Van της εταιρείας σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία -ειδική στα camper vans- Dethleffs.
 
Η εταιρεία υπόσχεται πως το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, παρά τις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις, μπορεί να μεταφέρει με όλες τις ανέσεις μια εξαμελή οικογένεια, προσφέροντας παράλληλα φιλικές στη χρήση συσκευές, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και σύγχρονες τεχνολογίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.


Τα 4 από τα 6 καθίσματα περιστρέφονται και τοποθετούνται αντικριστά, ώστε να δημιουργηθεί μια τραπεζαρία.

Τα 4 από τα 6 καθίσματα περιστρέφονται και τοποθετούνται αντικριστά, ώστε να δημιουργηθεί μια τραπεζαρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διακοπές με τις ανέσεις του σπιτιού

Αναλυτικότερα, το νέο Primastar «Seaside by Dethleffs» διαθέτει μια πολύ ευέλικτη καμπίνα, παρέχοντας ευέλικτες ρυθμίσεις καθισμάτων. Συγκεκριμένα φέρει έως και έξι μονά καθίσματα, από τα οποία τα τέσσερα μπορούν να τοποθετηθούν ξεχωριστά ή να αφαιρεθούν χωρίς εργαλεία, ενώ η περιστροφή των μπροστινών καθισμάτων και η ανάπτυξη μιας ρυθμιζόμενης τραπεζαρίας αναπαράγουν την αίσθηση του σπιτικού γεύματος.
 
Βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία φαγητού, το camper van προσφέρει ψυγείο 36 λίτρων και κουζίνα αερίου με δύο εστίες, ενώ επιπλέον αποθηκευτικός χώρος και επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα κάνουν το τακτοποίηση γρήγορη και απλή. Φυσικά προσφέρεται και εξωτερική τέντα για να απολαμβάνουν οι εκδρομείς την ύπαιθρο υπό σκιά.
 
Όταν φτάσει η ώρα για ύπνο, οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν σε τέσσερα ξεχωριστά κρεβάτια, δύο από τα οποία βρίσκονται στη μεγάλη αναδυόμενη (pop-up) οροφή, η οποία μπορεί να ανοίξει, προσφέροντας στην καμπίνα καθαρό αέρα και θέαση των αστεριών. Το πώς θα κοιμηθούν έξι άτομα σε τέσσερα κρεβάτια, αυτό είναι ένα άλλο θέμα…
 
Ποδήλατα, καροτσάκια ή ακόμα και σανίδες του σερφ, μπορούν να μεταφερθούν χωρίς δυσκολία, με το τροχόσπιτο της Nissan να διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τον εξοπλισμό, όπως και μια ντουλάπα αλλά και μία μεγάλη μπαγκαζιέρα οροφής.

Με 150 ή 170 ίππους

Το Primastar «Seaside by Dethleffs» στηρίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Tekna του νέου Nissan Primastar. Διαθέτει συστήματα ασφαλείας όπως cruise control με speed limiter, ενώ την άνεση και ψυχαγωγία αναβαθμίζουν το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, οι ενδείξεις του οποίου προβάλλονται σε μια οθόνη αφής 8 ιντσών.
 
Δύο είναι οι επιλογές σε μηχανικά σύνολα, με τον 2λιτρο κινητήρα πετρελαίου να προσφέρεται με ισχύ 150 ή 170 ίππων, με τους υποψήφιους αγοραστές να μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο της Nissan:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »