Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Xάρη στην χρήση ηλεκτρονικών, αλλά και την αναβάθμισης της εξαιρετικής τετρακίνησης Super Select II, το νέο Mitsubishi L200 συνδυάζει τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες με σχεδόν επιβατική συμπεριφορά στην άσφαλτο και ασφάλεια.

    Με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας

    30.059 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2019)

    Στον εξοπλισμό του νέου L200 εμπεριέχονται επιπλέον ηλεκτρονικές καινοτομίες όπως τα Multi-around Monitor, Blind Spot Warning System, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Alert, Forward Collision Mitigation, Ultrasonic Misacceleration Mitigation που αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού. Παράλληλα, η στιβαρότητα του πλαισίου έχει βελτιωθεί χάρη στη χρήση νέων τύπων χάλυβα, η πίσω ανάρτηση φέρει πλέον ένα επιπλέον φύλλο σούστας και τροποποιημένα αμορτισέρ ενώ τα δισκόφρενα στους εμπρός τροχούς (εκδόσεις με ζάντες 18 ιντσών) έχουν αυξημένη διάμετρο από τα 294 στα 320 χλστ. και διπίστονες δαγκάνες.

    Επιπλέον, ένα από τα πληρέστερα συστήματα τετράκινησης στην αυτοκίνηση, το Super Select II με κεντρικό διαφορικό που κλειδώνει αλλά και αργές σχέσεις, αναβαθμίστηκε με την προσθήκη νέων λειτουργιών «Off Road Mode». Σε συνδυασμό με στοιχεία όπως το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το Active Stability Control & Traction Control, το εν λόγω σύστημα 4WD πλέον επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει τις λειτουργίες «Gravel», «Mud/Snow», «Sand» και «Rock», αναλόγως του οδοστρώματος στο οποίο κινείται το νέο L200.

    Την ίδια στιγμή, το σύστημα «Hill Descent Control» αναλαμβάνει να διατηρήσει σταθερή την ταχύτητα κίνησης του οχήματος σε καταβάσεις με έντονη κλίση από τα 2 – 20χλμ./ώρα, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας σε ακραίες εκτός δρόμου καταστάσεις.

    Όλα τα παραπάνω, έχουν βελτιώσει σημαντικά τόσο την ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο, όσο και –κυρίως- την εκτός δρόμου ικανότητες του νέου L200.