Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες!

14.600 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2020)

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες προτάσεις του μήνα σε ότι αφορά στα ελαστικά και τα μηχανήματα για τον αγροτικό κλάδο με ένα click.

Ο αγροτικός κλάδος περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εξεζητημένες και απαιτητικές χρήσης σε ότι αφορά στα οχήματα που έχουν εξελιχθεί για αυτόν.

Η μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κίνησης, είναι μια μόνο παράμετρος που καταδεικνύει τα σημαντικά προβλήματα που τίθενται στα τμήματα Έρευνας & Εξέλιξης των εταιρειών κατασκευής οχημάτων.

Επιπρόσθετα, μια από τις βασικότερες παραμέτρους που προσλαμβάνεται υπόψη από τους πελάτες είναι φυσικά η αξιοπιστία, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την αποδοτικότητα, δεδομένων των συγκεκριμένων –ειδικών- συνθηκών υπό τις οποίες τα εν λόγω οχήματα καλούνται να λειτουργήσουν.

Όλα τα παραπάνω έχουν σαφή αντίκτυπο και στα επιμέρους μηχανικά μέρη τους, με τα ελαστικά να αποτελούν σαφές παράδειγμα των ειδικών απαιτήσεις που έχει ο αγροτικός κλάδος.

Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα κορυφαίο «εργαλείο δουλειάς» για τον σύγχρονο αγρότη καθώς και τις καλύτερες προτάσεις του μήνα σε ότι αφορά στα ελαστικά για αγροτικά οχήματα και μηχανήματα.

Πρόκειται για τα ελαστικά Mitas και Taurus της εταιρείας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΕ».