Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Εκμεταλλευτείτε προσφορές και ευκολίες

    15.440 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η μη επιλογή του κατάλληλου συστήματος υγραεριοκίνησης για το αυτοκίνητό σας, αποκλειστικά με βάση την τιμή του, δεν σημαίνει πάντως, ότι θα πρέπει να σας κοστίσει και ο… κούκος αηδόνι, για να κάνετε τη μετατροπή. Το κόστος της μετατροπής ενός βενζινοκίνητου οχήματος σε υγραεριοκίνητο άλλωστε, έχει μειωθεί σημαντικά την τελευταία 3ετία, γεγονός που φέρνει πιο χαμηλά και γενικότερα τη μέση τιμή του. Ρόλο στο τελικό ποσό που θα κληθείτε να πληρώσετε όμως, παίζει και ο τύπος του κινητήρα (δηλαδή η χωρητικότητά του και ο αριθμός των κυλίνδρων). Για παράδειγμα, για την μετατροπή ενός 4κύλινδρου κινητήρα που έχουν τα περισσότερα επιβατικά που κυκλοφορούν απαιτούνται λιγότερα χρήματα σε σχέση με έναν V6 3,7 λίτρων.
    Με βάση και τα παραπάνω λοιπόν, μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά και διάφορες προσφορές ή ευκολίες, αφού οι περισσότερες εταιρείες εγκατάστασης κιτ υγραερίου που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή, παρέχουν τακτικά στους πελάτες τους και «πακέτα» που μειώνουν το κόστος, αλλά και ευκολίες πληρωμής, δίνοντας τη δυνατότητα εξόφλησης και μέσω μηνιαίων δόσεων που κυμαίνονται από 19-50 ευρώ. 
    Η συγκεκριμένη πρακτική είναι συνήθως και η πιο δελεαστική, αφού στην ουσία σας απαλλάσσει τελείως από ένα αρχικό κονδύλι για το κόστος της εγκατάστασης, μιας και μπορείτε να πληρώνεται τις δόσεις, από το μηνιαίο σας κέρδος, αυξάνοντας παράλληλα και τα χρήματα στην τσέπη σας.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.