Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το τιμόνι είναι μικρότερο σε διαστάσεις προσδίδοντας μια «σπορτίφ» αίσθηση ενώ…

...ο νέος πίνακας οργάνων ενσωματώνει μια έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών.

Το σύστημα πολυμέσων ελέγχεται από μια ευμεγέθη οθόνη αφής αλλά και μέσω φωνητικών εντολών…

...ενώ νέα είναι και τα χειριστήρια για τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό.

Πολλαπλές είναι οι σχεδιαστικές αναβαθμίσεις στο εξωτερικό του οχήματος όπως π.χ. στα φωτιστικά σώματα, τα πλευρικά σκαλοπάτια, τους καθρέπτες κ.ά.

Πολλαπλές είναι οι σχεδιαστικές αναβαθμίσεις στο εξωτερικό του οχήματος όπως π.χ. στα φωτιστικά σώματα, τα πλευρικά σκαλοπάτια, τους καθρέπτες κ.ά.

Εντελώς νέα αισθητική μέσα - έξω και πιο ευρύχωρο

1.296 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2020)

Η εντελώς νέα σχεδίαση του αμαξώματος βασίζεται κυρίως στην αναμόρφωση της μάσκας, του προφυλακτήτα και φυσικά των φωτιστικών σωμάτων που φέρουν (τόσο εμπρός όσο και πίσω) προβολείς LED («Bi-LED» εμπρός). 
Συνολικά, το αποτέλεσμα φαντάζει σημαντικά πιο δυναμικό και «μυώδες» ενώ την ίδια στιγμή, έχει μειωθεί περαιτέρω και ο αεροδυναμικός συντελεστής, με σαφή οφέλη τόσο στην κατανάλωση καυσίμου όσο και στον θόρυβο που γίνεται αντιληπτός εντός της καμπίνας κατά την κίνηση σε υψηλές ταχύτητες. 
Την ίδια στιγμή, πολλαπλές είναι και οι επεμβάσεις σε διάφορα σημεία του αμαξώματος όπως π.χ. οι νέες ζάντες αλουμινίου, η νέα δομή και σχεδίαση των πλευρικών σκαλοπατιών κ.ά. 
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, η αναβάθμιση είναι επίσης… εκ βάθρων δεδομένου ότι έχει τροποποιηθεί πλήρως η σχεδίαση του πίνακα οργάνων και της κεντρικής κονσόλας ενώ νέα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί παντού σε ότι αφορά στις επενδύσεις, με βασικό γνώμονα επιλογής τους την ευχάριστη αίσθηση στην αφή και φυσικά, την ανθεκτικότητα στην σκληρή χρήση.
Ο νέος πίνακας οργάνων ενσωματώνει μια οθόνη 4,2 ιντσών το τιμόνι είναι μικρότερο σε διαστάσεις και ρυθμίζεται τόσο σε ύψος όσο και βάθος. 
Αντίστοιχα, το επανασχεδιασμένο κάθισμα του οδηγού προσφέρεται και ως ηλεκτρικά ελεγχόμενο (σε οκτώ ρυθμίσεις) χωρίς να παραβλέπουμε την δυνατότητα υποστήριξης μπουκαλιών 1,5λτ. στις σχετικές θήκες στο εσωτερικό των θυρών. 
Η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει επίσης μια μεγάλη οθόνη αφής που συνεργάζεται με νέο, σύστημα πολυμέσων και προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου διαφόρων λειτουργιών και μέσω φωνητικών εντολών.
 Φυσικά παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές λογισμικού Apple CarPlay ή Android Auto ενώ υπάρχουν πολλαπλές θύρες USB τόσο για τους εμπρός όσο και τους πίσω επιβάτες, χωρίς να παραβλέπουμε τον νέο αυτόματο –διζωνικό- κλιματισμό. 
Όπως και στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου, η ενεργοποίηση του κινητήρα γίνεται με κουμπί (και όχι το κλειδί) ενώ μια σειρά από «έξυπνες» και πρακτικές λειτουργίες όπως το σύστημα «Walk Away Lock» (που κλειδώνει αυτόματα τις πόρτες όταν ο οδηγός απομακρυνθεί σε απόσταση άνω των 3μ. από το όχημα, απλουστεύουν σημαντικά τη χρήση του νέου D-Max. 
Τέλος, το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος της καμπίνας ανέρχεται στα 1,46μ., ενώ οι επιβάτες της πίσω σειράς έχουν ωφέλιμο χώρο 730 χλστ. (Extebded Cab) έως 95 χλστ. (Double Cab) για τα γόνατα τους. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)