Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως το «Autonomous Emergency Braking», αναλαμβάνουν να φρενάρουν αυτόματα το όχημα προς αποφυγή συγκρούσεων με κάποιο εμπόδιο (κινητό ή ακίνητο)…

Την ίδια στιγμή έχει αυξηθεί σημαντικά τόσο η αντοχή του κλωβού ασφαλείας της καμπίνας των επιβατών όσο και η στρεπτική ακαμψία του –μεγαλύτερου και στιβαρότερου- πλαισίου τύπου «σκάλας».

Την ίδια στιγμή έχει αυξηθεί σημαντικά τόσο η αντοχή του κλωβού ασφαλείας της καμπίνας των επιβατών όσο και η στρεπτική ακαμψία του –μεγαλύτερου και στιβαρότερου- πλαισίου τύπου «σκάλας».

… ή να προειδοποιήσουν τον οδηγό για τα τεκταινόμενα εκτός του άμεσου οπτικού του πεδίου.

Το νέο Isuzu D-Max είναι πιο άνετο, πιο αποδοτικό και πρωτίστως, ασφαλέστερο τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

… να υποβοηθήσουν στη διαδικασία στάθμευσης του –μήκους 5,3μ.- αμαξώματος…

Κυρίαρχο εντός και εκτός δρόμου

1.297 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2020)

Σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις του νέου D-Max στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας και της οδικής συμπεριφοράς εντός και –κυρίως- εκτός δρόμου. 
ΚατΆ αρχήν έχει αυξηθεί η στρεπτική ακαμψία και η στιβαρότητα του πλαισίου σκάλας ενώ την ίδια στιγμή, η νέα «αρχιτεκτονική» του αμαξώματος συμβάλλει στην βελτίωση των γωνιών προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής. Αντίστοιχα, η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 30 χλστ. στις εκδόσεις Single Cab (220 χλστ.) και κατά 5 χλστ. στις εκδόσεις Extended / Double Cab (240 χλστ.). Επιπρόσθετα, το μέγιστο βάθος των υδάτινων εμποδίων από τα οποία μπορεί να διέλθει το νέο D-Max ανέρχεται πλέον στα 800 χλστ.! 
Πέραν αυτού, το νέο D-Max έχει να προσφέρει στον οδηγό έναν σαφέστατα πληρέστερο «πακέτο» συστημάτων υποβοήθησης του έργου του κάτω από όλες τις συνθήκες, που βασίζουν τη λειτουργία τους σε πληροφορίες που λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο από ειδικούς αισθητήρες, ραντάρ και κάμερες! 
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε επιγραμματικά τα ηλεκτρονικά συστήματα Hill Start Assist (HSA) και Hill Descent Control (HDC) που υποβοηθούν την κίνηση σε σημεία με έντονη κλίση, αλλά και τα πολλαπλά συστηματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού (ADAS) όπως τα Autonomous Emergency Brake (ΑΕΒ), Forward Collision Warning (FCW), Mis-Acceleration Mitigation (MAM), Speed Assistance System (SAS), Blind Spot Monitor (BSM), Rear Cross Trafic Alert (RCTA), Lane Support System (LSS), Turn Assist, Attention Assist, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Prevention (LDP) κ.ά. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)