Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εργονομικό και με καλαίσθητη σχεδίαση είναι το εσωτερικό του γερμανικού Vanette.

Η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει τα χειριστήρια για τον κλιματισμό και το ηχοσύστημα ενώ, στο κάτω μέρος της εδράζεται ο επιλογέας ταχυτήτων.

Ο πίνακας οργάνων είναι λιτός και φέρει μια μικρή οθόνη όπου προβάλλονται ενδείξεις και από τον υπολογιστή ταξιδιού.

Μεταξύ των καθισμάτων έχει τοποθετηθεί ένας μια βαθιά θήκη καθώς και μια ποτηροθήκη.

Αναπαυτικά και με πλούσιο αφρώδες υλικό, τα καθίσματα προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη του σώματος.

Πολλαπλοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι εντός της καμπίνας με αυτόν στην οροφή να κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρακτικότητα και το μέγεθος του.

Εργονομία και χώροι που ξεχωρίζουν

1.318 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanette, το Citan καταφέρνει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ακόμη και τον παραμικρό χώρο στο εσωτερικό της καμπίνας, προκειμένου να προσφέρει άνετους και πλήρως αξιοποιήσιμους χώρους για τους επιβαίνοντες σε αυτό.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιεί είναι καλής ποιότητας με εξίσου καλή συναρμολόγηση, γεγονός που διασφαλίζει την αντοχή τους σε βάθος χρόνου, κάτω από σκληρή χρήση.
Παράλληλα, η σχεδίαση του ταμπλό έχει γίνει με γνώμονα τη διασφάλιση της βέλτιστης θέσης (εργονομικά) των διαφόρων χειριστηρίων, με τα οποία ο οδηγός θα εξοικειωθεί αρκετά γρήγορα.
Οι μεγάλοι πλευρικοί καθρέπτες και οι ευρείες γυάλινες επιφάνειες, διασφαλίζουν ένα πολύ καλό περιμετρικό οπτικό πεδίο για τον οδηγό, στοιχείο κρίσιμο για ένα όχημα που ως επί το πλείστον να κινείται εντός της πόλης ενώ, αναλόγως του τύπου του διαχωριστικού από τον χώρο φόρτωσης (στην προκειμένη περίπτωση μεταλλικό με τζάμι), άμεση είναι και η επόπτευση του φορτίου και της κατάστασης του.
Πέραν όλων των παραπάνω, το Citan είναι σε θέση να προσφέρει πολλαπλούς, άμεσα προσβάσιμους και πλήρως εκμεταλλεύσιμους χώρους για διάφορα μικροαντικείμενα εντός της καμπίνας, στοιχείο που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους επαγγελματίες.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το μεγάλο «ράφι» στην οροφή της καμπίνας ενώ στον σχετικό εξοπλισμό ασφάλειας, πέραν του αερόσακου για τον οδηγό, προσφέρονται και ειδικές μπάρες στο πόρτες που ενισχύουν την δομική ακαμψία της καμπίνας σε πολλαπλούς τύπους πρόσκρουσης.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)