Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εξαιρετική λειτουργία της ανάρτησης ακόμη και με πλήρες φορτίο, συμβάλλει σε μια –πολύ πάνω του μέσου όρου- ποιότητα κύλισης για το ευέλικτο Mercedes-Benz Citan.

    Κορυφαία ποιότητα κύλισης

    1.320 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

    Για το τέλος κρατήσαμε έναν τομέα όπου πραγματικά το ανανεωμένο Citan είναι σε θέση να κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
    Αναφερόμαστε φυσικά στην οδική του συμπεριφορά με το γερμανικό Vanette να αποδεικνύεται «τρένο» (δεδομένου και του βάρους των 500 κιλών στην καρότσα του), κάτω από όλες τις συνθήκες.
    Το τιμόνι είναι σαφές και με μεγάλο «κόψιμο», τα φρένα δεν θα επιβαρυνθούν από την έντονη χρήση ενώ, η λειτουργία της ανάρτησης είναι υποδειγματική και θα απορροφήσει ακόμη και τις αρκετά έντονες ανωμαλίες του οδοστρώματος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
    Εντός της πόλης, το Citan θα κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς και με μεγάλη ευελιξία ενώ, στον αυτοκινητόδρομο οι ομοιότητες του με ένα πολυτελές επιβατικό όχημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.
    Με εξαιρετική ποιότητα κύλισης και πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας, ο εκπρόσωπος της Mercedes-Benz δεν θα επηρεαστεί σημαντικά από τις έντονες πλευρικές ριπές του ανέμου ενώ, στην υπηρεσία του οδηγού περιλαμβάνονται πολλαπλές ηλεκτρονικές ευκολίες όπως π.χ. τα συστήματα Brake Assist, ABS, ASR χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την εξελιγμένη έκδοση του ESP.

     

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)