Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εξαιρετικό σε απόδοση και αξιοπιστία μηχανικό σύνολο των 1,5λτ., αποδίδει στην συγκεκριμένη περίπτωση 90 ίππων και 220 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ.

    Διαστήματα συντήρησης ανά 2ετία ή 40.000 χλμ.

    1.316 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

    Ένα από τα σημαντικότερα «ατού» του Mercedes-Benz Citan είναι ο ιδιαίτερα αξιόπιστος (όπως έχει αποδειχθεί από τη χρήση του σε πολλαπλούς τύπους οχημάτων) πετρελαιοκινητήρας των 1,5λτ. που αποδίδει –σε αυτήν την έκδοση- ισχύ 90 ίππων και 220 Nm ροπής από τις 1.750 – 3.000 σ.α.λ.
    Η μακριά κλιμάκωση του χειροκίνητου κιβωτίου των πέντε σχέσεων, ευνοεί την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου που, σύμφωνα με τον κατασκευαστή δεν θα υπερβεί τα 5,2λτ./100χλμ., ακόμη και εντός της πόλης σε έντονες κυκλοφοριακές συνθήκες.
    Με άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού, μεστή απόδοση από το χαμηλό φάσμα των στροφών λειτουργίας του και με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου, ο OM 607 DE 15 LA, των 1.461 κ.εκ. έχει προβλεπόμενα διαστήματα συντήρησης ανά 2ετία (ή 40.000 χλμ.), γεγονός που μεταφράζεται σε περαιτέρω περιορισμό του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης, σε ότι αφορά το κόστος συντήρησης του συγκεκριμένου μοντέλου.
    Επιπρόσθετα, ειδικότερα για τα δεδομένα του λεκανοπεδίου Αττικής, τα μόλις 112 g CO2/km που εκπέμπει, επιτρέπουν στο Citan 109 CDI την ελεύθερη πρόσβαση εντός των ορίων του «Πράσινου Δακτυλίου».
    Τέλος, η Mercedes-Benz έχει φροντίσει να συμπεριλάβει στον βασικό εξοπλισμό στοιχεία όπως το «ECO Start-Stop», που συμβάλλει στην βελτίωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης.

     

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)